Szerdán megyek nőgyógyászhoz, valszeg új fogamzásgátlót fog felírni, mert az eddigi nem jó számomra. Sajnos mar kiváltottam a mostaniból a következő 3 havi adagot. Mit csináljak vele?
Eladni aligha. Törvénybe is ütközik, mivel vényköteles gyógyszerről van szó.
Hallottam már olyant, hogy valaki itt elosztotta 1-2 havi gyógyszerét annak, aki hasonlót szed, de ingyen.
Max ha valaki felajánlja, hogy nem teljes áron (!) megveszi tőled. De én ebben sem bíznék, mert mi a garancia, hogy nem csak egy mit sem tudó kamasz aki hallott ezt-azt a gyógyszerről, azt se tudja hogy kell szedni, de megvenné tőled, mert nőgyógyászhoz fél menni.
Bocs, de én nem támogatom ezt a bizniszed. Túl sok hátránya lehet, és ha valakinek baja lesz a gyógyszertől, akkor igenis le tudják követni a rendszerbe, hogy neki nem is volt kiírva X hónapja. A te hülyeséged volt kiváltani úgy, hogy közben gyógyszercserén gondolkodtál.
En nogyogyasz csopikban szoktam latni, hogy neha neha 1-2 dobozt eladnak pl osszejott a baba es azert. Nyilvan ez se szabalyos.
De ha valaki igy megvenne legalabb latod hogy felnott no, nem egy kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!