Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerdán megyek nőgyógyászhoz,...

Szerdán megyek nőgyógyászhoz, valszeg új fogamzásgátlót fog felírni, mert az eddigi nem jó számomra. Sajnos mar kiváltottam a mostaniból a következő 3 havi adagot. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
8000 forint volt. Tudom, sajnos gyógyszertárban nem kapom vissza az árát. El tudom adni valahogy? Nem akarom, hogy feleslegesen legyen kidobva 8000 forint.

2021. aug. 30. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Eladni aligha. Törvénybe is ütközik, mivel vényköteles gyógyszerről van szó.

Hallottam már olyant, hogy valaki itt elosztotta 1-2 havi gyógyszerét annak, aki hasonlót szed, de ingyen.

Max ha valaki felajánlja, hogy nem teljes áron (!) megveszi tőled. De én ebben sem bíznék, mert mi a garancia, hogy nem csak egy mit sem tudó kamasz aki hallott ezt-azt a gyógyszerről, azt se tudja hogy kell szedni, de megvenné tőled, mert nőgyógyászhoz fél menni.

Bocs, de én nem támogatom ezt a bizniszed. Túl sok hátránya lehet, és ha valakinek baja lesz a gyógyszertől, akkor igenis le tudják követni a rendszerbe, hogy neki nem is volt kiírva X hónapja. A te hülyeséged volt kiváltani úgy, hogy közben gyógyszercserén gondolkodtál.

2021. aug. 30. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:

En nogyogyasz csopikban szoktam latni, hogy neha neha 1-2 dobozt eladnak pl osszejott a baba es azert. Nyilvan ez se szabalyos.

De ha valaki igy megvenne legalabb latod hogy felnott no, nem egy kamasz.

2021. aug. 30. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismerosoket is erdemes kerdezni, hatha pont o is azt szedi.
2021. aug. 30. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
baratnoket kerdezz meg, hatha van aki ugyan azt szedi
2021. aug. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!