Szerintetek be merjem adatni a novemberben 13 éves lányomnak az oltást?
Ha nem lenne jó, akkor se vesztenél vele semmit ha oltatsz, csak nyerhetsz vele. Persze ez már rég nem kérdés, hogy jó-e, a hatásosság már bizonyított. Amit még megfigyelnek, az az időtáv, hogy meddig nyújt védelmet, kell-e valamikor újabb oltás. De ez pl. az influenza oltásoknál is így van, azok is max pár évig nyújtanak védelmet.
Marhaság! Hogy tesztelnék most a rövidtávúakat, amikor lassan egy éve már, hogy folyik az oltakozás? :D Hosszútávú mellékhatások pedig nem léteznek, csak a paranoid képzeleteitekben. Egyetlen vakcinát mutassatok már az elmúlt 100 évből, ahol bizonyítottan voltak hosszútávú mellékhatások!
Ezek nagyrésze pletyka, amiknek tudjuk mennyi a valóságalapjuk.. töredéke. Ha van olyan gyerek, akinek az oltás után baja lesz, akkor arról rögtón az oltás tehet. De az még nem elég, hogy az oltásra fogják, de még mindenki hozzá is tesz valamit, mint ahogy a pletykáknál lenni szokott. Kis semmiségeket úgy felfújnak, hogy az elképesztő! Ezért is nem jó pletykákra hallgatni, főleg nem ilyen komoly döntésekben. Az orvostudományra kell hallgatni, egyedül ott vannak hiteles adatok. Valódi tesztelések, klinikai vizsgálatok, kimutatások, statisztikák stb. amik pont azt a célt szolgálják, hogy ha tényleg lenne valami nagyobb kockázat, akkor az kiderüljön. Eleve senkinek nem lenne érdeke, hogy az ilyen ne derüljön ki még az előtt, hogy tömegével kezdjék meg az oltást. De szerencsére szó sincs ilyenről, csak megy a pánik hamis hírek alapján!
István35, ha nem haragszol, nem olvasom el azt a nagy írást, amit nekem válaszoltál, mert… Na, mindegy is! Tudod, nekem van üres pénztárcám, amiből adnék neked 100 Forintot, de nem tudok. 😉
Amit a #42-es írt, és belinkelt egy videót, megnéztem, és én annak hiszek. Ezúton is köszönöm a videót, hasznos volt. Megerősített abban, amit eddig gondoltam.
Itt, a megjelölt résznél, arról beszél az előadó, hogy: "Ben Carson, aki az amerikai Népjóléti Miniszter, úgy nyilatkozott, hogy az amerikai gazdasági válság, ami jelenleg végigzuhan a világon, ez tulajdonképpen szándékos volt". Lehet, nem jól olvasom ki az előadásból, de mintha a gyógyszeripar mélyrepülését akarták volna ezzel az egész "járvánnyal" elősegíteni. Ergo, megint a PÉNZ a lényeg, csak ennek a mellékhatásaként rengeteg ember halt meg, és nem befejezett múlt idő. A videót a 62. percnél jelöltem meg, de érdemes megnézni az elejétől.
Az anya, akinek a lánya novemberben lesz 13 éves, csak olvassa, és olvassa a sok kommentet, és egyre tanácstalanabb lesz, mert amennyien az oltás mellett vannak, annyian vannak ellene is.
Én úgy vagyok ezzel az egész vírushisztivel kapcsolatban, hogy nem hiszek a hazugságoknak, mert a sok infóról már régen kiderült, hogy a nagy része kamu, és amennyire bárki a hétköznapokban képes kisstílűen hazudni, átverni a másikat, önös érdekből, úgy a Kormány, és a Média is képes nagystílűen megvezetni a Népet. Sajnálom a sok okos, egyetemet végzett ismerősömet, akik mindent elhisznek, mert a tudomány az tudomány, és még a kételkedés képessége sincs meg bennük. Az oltással meg úgy vagyok, hogy nagyon szívesen átengedem azoknak, akik "úgy érzik" szükségük van rá, mert én nagyon is kételkedem a hatásosságában*, és ha már belémkerült, akkor onnan nem jön ki**. Stabil immunrendszerem van, és nem félek használni. :)
Reméljük, hogy nem lesz baja a gyereknek, és novemberben tényleg megéri a 13-at!
*nem csak kételkedem, hanem hiszem, hogy káros a szervezetre, ha nem is rövidtávon, akkor hosszútávon, és még azt is, hogy aki megkapja, és megússza annyival, hogy "csak" beteg lesz, azt "csak" gyógyszerezni kell majd.
**a barátnőm megkapta az első oltást, pedig annyira kértem, hogy kicsit várjon vele, és most -bár, nem bizonyítható, hogy az oltástól, de- narkolepszia szerű tüneteket produkál, ami előtte nem volt neki. A többi oltást nem veszi már fel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!