Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nőhetek még?nem hagy nyugodni ...

Nőhetek még?nem hagy nyugodni 17 éves fiú vagyok és kb 169 cm Édesanyám kb 150 apám kb 166 cm de viszont a bátyám kb 173-4 cm ezért is aggasztó hogy mekkora leszek

Figyelt kérdés
Ugyan tudom hogy ez genetika meg ezzel úgysem lehet mit kezdeni de azért kérdem hogy voltak vagy vannak-e hasonló esetek
2021. aug. 29. 00:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még nőhetsz simán akár 10 centit is. De lehet semmennyit nem fogsz... Az sem igaz,hogy mindig az idősebb a magasabb (pl én 2 bátyám közül is a fiatalabb a magasabb). Az edzés, a helyes táplálkozás és a rendes alvás rengeteget segíthet. De ne aggódj, én 154centis lány vagyok és rengeteg barátnőm ekkorka. Hozzánk 170centinél magasabb fiú már túl magasnak tűnik. Gimiben volt egy osztálytársunk, aki olyan 160 centi volt és volt barátnője, mostmár házas is. És nem egy ilyen van :) a lényeg a belső és a kisugárzás.
2021. szept. 28. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!