Mi lehet a bajom? Fertőzés? Vagy valami komolyabb dolog?
Az egész mizéria egy hete indult el, a hosszú hétvégén egy szervezett buszos út révén külföldön voltunk, ahol a második (szombati) napon délelőtt a tengerparton töltöttünk egy kis időt, ahol egy jó nagy adagnyi gombóc fagyit is elnyaltam. Mikor a következő, már az országon belüli úticél felé tartottunk, már akkor se éreztem valami remek formában magamat, majd letértünk az autópályáról, a sok kacskaringós úttól annyira rosszul lettem, hogy amint megálltunk a célhelyen, egyből rohantam az ottani legközelebbi mosdóba hányni. Ezt követően a hasam kezdett el erősen fájni, nap végére már hígat fostam és be is lázasodtam, a vasárnapi nap volt a legrosszabb, mivel napközben szinte alig ettem valamit (nem akartam a hasmenéssel kitolni másokkal), meg amúgy is vegig hasfájásom és hidegérzetem volt.
Otthon már másnap reggel sikerült több lépésben kakilnom, ahol nagyrészt kijött belőlem a fájdalom, de ettől függetlenül a hét fele még nem volt százas számomra, nem egyszer voltam étvágytalan, fáztam/izzadtam az éjszaka folyamán, keserűséget éreztem a számban stb. És bár azóta már talán viszonylag jól vagyok, ennek ellenére a reggeli lágy székletek még mindig megvannak, igaz napközben máskor nem is szokott kelleni.
Valamit biztosan össze szedtél.
Probiotikumot kellett volna elkezdeni az elején, de igazából most se ártanál vele, ha elkezdenéd valamivel támogatni a meggyötört bélflórádat.
És egy általános laborvizsgálatot ajánlott lenne elvégeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!