Covid 19 tesztem pozitív lett de azóta már átvészeltem a betegséget enyhébb panaszokkal, de még mindig mellkasfáfádalmam van. Ez lehet komolyabb dolog is.? Hamarosan konzultálok az orvosommal de addig is hátha valaki tud ilyesmit. 44/L
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 02:09
1/5 Angel3000 válasza:
Szia! Meg kellene rôntgeneztettni a tûdôdet. Jobb kontrolállni, nehogy valamifèle szôvôdmèny maradjon! Minden jót!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Esetleg szívizomgyulladásom lehet?
2020. nov. 28. 03:20
3/5 anonim válasza:
A COVID eleve hosszú lefolyású, és a rosszabb / jobb szakaszok válthatják egymást. Szóval simán lehet, hogy nem vagy még túl rajta. Amúgy a COVID-nak elég gyakori szövődménye lehet a szívizomgyulladás, de ne aggódj még ezen, csak menj orvoshoz!
4/5 anonim válasza:
Tüdőt és szívet kellene ellenőriztetned, és addig ne csinálj olyat, amíg ez nincs meg, ami erőlteti a szívet, pl. ne kardiózz, ne csinálj megerőltetőbb sporttevékenységet. Egyébként nekem anno mononukleózis fertőzés után, amit felnőttként kaptam, még fél évig fájdogált a lépem környéke, és még később is elő-előjött néha, amire azt mondták, hogy "normális". Szóval nem biztos, hogy nagyobb bajod van, de azért jobb félni, mint megijedni.
5/5 anonim válasza:
Ahogy az oltás későbbi lehetséges hatásaitól is para van, magának a Covidnak a későbbi hatásait sem ismerjük.
Az érfalakat támadja, ezért vetődött fel a szívproblémák lehetősége.
Az egyik lányom (19) is átesett a fertőzésen,vén is keresek valami nem kórházi CT lehetőséget neki. Hasonló panaszai vannak, nem túl erősek, de vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!