Meddig pozitiv a coronavirus teszt?
Figyelt kérdés
En is elkaptam a koronavirust, teljesen meggyogyultam, nem volt semmi komolyabb tunetem es a 10. napomon elmentem tesztelni, hogy kijöhessek a karantenbol, viszont az a tesztem is pozitiv lett. Nehezen birom a bezartsagot, teljesen egeszsegesnek erzem magam ugyhogy a 14. napomra is kertem egy tesztet, ugy olvastam, hogy altalaban 2 het a betegseg. Masnak is volt ilyen hogy meggyogyult de meg mindig pozitiv? Mennyi ideig huzodott el neki? Raadadul viszonylag fiatal vagyok, 2 nap volt hogy csak kohogtem de 5 napja mar hogy szinte tunetmentes vagyok.2020. nov. 27. 12:59
1/1 Angel3000 válasza:
Szia! Egy jó barátom kapta el a Korona virust! 57 éves férfi sportos tipus. 2 hètig volt benne, egyszer be is kellett mennie a Kórházba, mert nagyon nehezen kapott levegôt. Adtak neki vèrhigitót és haza kûldtèk. Meg csináltatta most Virus tesztet 3 hét után,- negativ lett! Már munkába állt, de elèg fáradèkony. Valószinû, Te túl hamar csináltattad meg a Tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!