Kezd fájni a fenekem a fingástól. Ez lehet baj?
Figyelt kérdés
Tegnap én írtam ki hogy nagyon bánt a fingás. Azóta sem lett jobb. Lehet ebből baj?2021. aug. 23. 21:04
2/9 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem. Tényleg fáj.
2021. aug. 23. 21:07
4/9 anonim válasza:
Felemelkedsz a levegőbe ha visszatartod.
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg izomlázad van. Kiderült már, hogy mit ehettél?
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy jött a sűrűje is és az nyomja.
8/9 A kérdező kommentje:
Jó, hogy itt a legtöbben ilyen jól elszórakoznak más nyomorán. 5, nem és még mindig tart, pedig már enni is alig merek.
2021. aug. 25. 08:07
9/9 anonim válasza:
Tele lehetsz gázzal, és fel vagy fújódva, amiatt a fájdalom. Én tisztában vagyok ezzel, ezért javasoltam a bogyókat, hatodik válaszolóként. Ha te nem tudod beszerezni, valaki kellene, aki be tudja. Illetve, ha van otthon köménymagod a fűszerek között, akkor abból kellene rászórni, amit ennél, mert az jó a felesleges bélgáz ellen. De gáztermelő ételeket (hús, káposzta, bab, borsó, lencse, tojás stb) most mellőzni kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!