Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan hagyjam abba a vagdosást?

Hogyan hagyjam abba a vagdosást?

Figyelt kérdés
Megnyugtat és benne minden fájdalmam és dühöm.Nem tudom elképzelni hogy lehetnék meg nélküle már.Egyszerűen úgy érzem számomra az menedék,segít.Szorongok is eléggé,ezen is segít.de nagyon csúnya a karom,lábam már

2021. aug. 22. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy?

-rágd a körmöd helyette

-szotyizz

-nézegess szörnyű vadosás utáni képeket amik elveszik tőle a kedved

-rágd a tollnak a végét

-verj egyet a párnába...

PSZICOLHÓGS, PSZICHIÁTER

!!!!

2021. aug. 22. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kiváltó lelki okot kell megszüntetni...
2021. aug. 22. 23:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Elmész pszichológushoz, és megfogalmazzátok, hogy mi az, ami tovább lendítene. Nyilván az okok, és megoldások felderítése az első cél.
2021. aug. 22. 23:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Jártam már pszichológusnál:)

Fenyegetett,azt mondta ha nem hagyom abba bizisten elintézi hogy pszichiátriára kerüljek.

És természetesen nem akarom én azt:)folyamatosan ellenőrzött.Szóval ez ennyi is volt

2021. aug. 22. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Keress másik pszichológust! Aki ilyet mondott, az nem pszichológus volt, hanem egy barom.

Nem tudom, hol laksz, és milyen lehetőségeid vannak. Sajnos most elég nehéz pszichológust találni, különösen vidéken. Ha megengedheted magadnak, akkor inkább próbálj magán úton.

Toll rágás és párna pofozás nem fog segíteni, kellene egy szakember!

2021. aug. 22. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:
33%

Dobj egy privit, ha gondolod, beszélgessünk :)

Csodaszert nem tudok, de egy jó beszélgetés, esetleg rámutatni dolgokra....az menne.

2021. aug. 23. 02:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a firka villa című sororzat nézése vette el a kedvem tőle, mert ott kifigurázzák ezt a jelenséget. Ennek segítségével undorodtam meg ettől, és hagytam abba.
2021. aug. 23. 06:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja de ha nem hagynád abba, inkább a combod felső részét vágd, mert azt könnyebb lesz eltakarni
2021. aug. 23. 06:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne muszáj magadon levezetned a feszültséget? Miért nem másokon vezeted le? Vagy valamilyen tárgyon? Én ha feszült vagyok, kimegyek az udvarra, ordibálok, és a fejszével szétverek valamit. Az sokkal jobb megoldás
2021. aug. 23. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!