2/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, úgysem tud senki semmit; csak megy a tippelgetés, hogy melyik legyen, mennyi legyen. Mégis, honnan lehetne tudni, amikor vadonat új az összes vakcina...
3/6 anonim válasza:
Bármelyik mehet elvileg, én személy szerint megint Sinot fogok kérni
4/6 A kérdező kommentje:
A háziorvosom javaslatára Modernát kaptam tegnap előtt, minden szuper, semmi panasz, illetve az oltás helyén főleg tegnap, eléggé durván fájt, de ma-holnap remélem elmulik
Ami érdekes hogy a Sinopharm után, kicsit se volt érzékeny a karom
De mindegy, hős vagyok, hősök vagyunk,kibirjuk, oltassunk és felyezzuk be ezt a szart...
2021. aug. 26. 09:03
5/6 A kérdező kommentje:
Jeeezusom, fejeztük be, pontos j!
😊
2021. aug. 26. 09:09
6/6 anonim válasza:
Hogy fáj-e oltás után az főleg a szerencsen múlik, hogy hova megy a tű, talál-e el ideget, stb. Nekem mindkét Sinopharm után egy napig enyhe izomlás szerű érzés volt a helyén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!