Mit csináljak ha benzin került a csirkepörköltbe?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 15:15
2/10 anonim válasza:
Mennyi? Ízén érezni?
Nyeltem már le benzint, mikor csővel szívtam, és nem figyeltem, azon kívül hogy rossz, semmi bajom nem lett.
Annyi, hogy 100-as oktánút nyeltem, az volt az aggregátorba, mert az nem romlik. Szóval csak ezzel van tapasztalatom... Nem tudom, te milyet használtál-
Na a lényeg, hogy ha megeszed, és beteg leszel, akkor legközelebb 100-asat tegyél bele! :D
4/10 anonim válasza:
...vaaaagy... sok erős pista! XD
6/10 anonim válasza:
Hogy kerülhet a csirkepörköltbe benzin? Érdekelne. Mindeddig azt hittem,ilyen nem létezik.
7/10 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint ha a tankba került volna a pörkölt.
8/10 anonim válasza:
hat most komolyan ez k@rva veszelyes hA ETTETEK nyomas gyomormosasra!!!
9/10 anonim válasza:
Nem mindegy mennyi került bele. Ha belecsöppent egy bográcsba 3 csöpp, vagy ha beleborult fél liter, az nagyon nem ugyan az. Amíg a benzintartalma kb. 0,5% alatt van, addig biztosan ehető. Ez még az a mennyiség egy adagban, ami garantáltan nem okoz senkinek bajt.
10/10 anonim válasza:
Veszélyes hulladékként kezeld.
Szórd be homokkal amíg fel nem issza,
és rakd zsákba, aztán add le a benzinkúton.
Az adalékok miatt bajos a dolog, mindegy, hogy ember vagy állat eszik e belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!