Milyen megbízható használt autót ajánlotok?
Sziasztok új munkahelyem sajnos 40km-re lesz otthonomtól, gondolkodtam és arra jutottam, autóval lesz a legegyszerűbb oda járnom. A gondom az, hogy sajna nem igazán tudok választani megfelelő járművet. Nagyjából 5000 eur a felső limit, legalább 120 lóerő, és benzin fogyasztás lenne az, amit keresek. Sok autó van, amely megfelel ezen feltételeknek, mégis gondoltam megkérdem a nagyérdeműt is, mit szólnának.
Amikben eddig gondolkodtam az az Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo distinctive,
Mercedes B200,
Mini,
és akármennyire nem szimpatikus márka nekem a BMW (nem a minőség, vagy a történelem, hanem a BMW sofőrökre akasztott stigma végett) a legjobb választásnak talán a 116i tűnhet.
Természetesen tetszett a 8,9-es civic, a Lancer sportback és a Mazda 3 is. Minden tanácsot szeretettel várok.
Sima 40 kilometeres ingazasra 120 loero, az minek? Joreszt orszaguton kozlekedni benzinessel, miert? Alfa Romeo-fele dizajn-verdak amik uton-utfelen otthagynak? Meloba ingazni Mercivel, aha... :D
Masfelol: ha EUR-ban szamolsz, nem artana meghatarozni az orszagot ahol elsz, mert azert tartok tole hogy egeszen mast kapsz mondjuk Szlovakiaban es Belgiumban ugyanazert a penzert.
BMW történelem, mint rally és sportautógyár több évtizednyi tapasztalattal.
Azért kell a lóerő és a nyomaték, mivel szeretek dinamikus autót vezetni, nem félni, ha egy kamiont kell előzni.
Nem értem, miért mondják, hogy az Alfa otthagy úton-útfélen, lehet a posztkommunista visszapörgetett negyedmillió km-es diezel alfák ilyenek voltak, de sok review írta, hogy ez a múlté, és egy rossz stigma.
egy 10 éves B-s Mercedes nem hinném, hogy felvágós autó lenne, annál inkább gondolom, hogy megbízható jármű.
5000 euro a V4 területén, szlovákiai vagyok. :)
Az nem semmi,napi bejárásra akarsz megbízható autót és felsorolsz Alfákat,BMW-ket,Mercedeseket és Miniket 1,8 millióért...
Ennél nagyobb mellélövést nem is lehetne elképzelni.Ja és dinamikusan akarsz vezetni de ne is fogyasszon sokat,az összes ellentmondást sikerült leírnod.
A legésszerűbb szerintem 8 gen Civic,Lancer,Mazda 3 és Punto lenne amit írtak a többiek.Prémium,sportos gyártótól napi bejárásra venni autót úgy hogy elvárás legyen a megbízhatóság a legnagyobb kezdő baklövés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!