19 évesen 159cmhez nagyon kevés a 38 kiló?
Figyelt kérdés
Annyira nagyon nem tűnök soványnak, arányosan oszlik el rajtam minden kiló, viszont eléggé aggasztó ez a szám. Egyébként napi 3szor eszek, közben pedig nasizok ha úgy van.2021. aug. 21. 14:47
1/6 anonim válasza:
Hat igen.. picit kevés.. 45kg már jo lenne,nagyon vékony vagy
4/6 anonim válasza:
Picit kevés, de nem kell túlstresszelni. Anyukám teljesen egészséges, amikor férjhez ment 22 évesen, akkor 160cm és 40kg volt. (Én meg megnőttem 182cm-re és 100kg-ra) Aztán a 2 gyerek után feljöttek rá szépen a kilók, szóval szerintem ne izgulj ezen.
5/6 anonim válasza:
Kevés!
Képet linkelsz? Fej kitakarva és ruhában! De legalább a csuklódról és a bokádról, arról meg lehet állapítani, hogy mekkora a gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!