Cami55 kérdése:
Erős csípőizület fájdalom! Teljesen ki sugárzik körbe az izmokra, farizom, stb! Váratlanul pár napja kezdödött! Az ágyban szinte mozdulni se tudok! Felkelni nagyon keserves, fél-óra kapaszkodóval talpra állni! Hallottatok már ilyenről?
Figyelt kérdés
Mivel lehet csillapítani? Mit tudtok ajánlani?
A Tens készülék, használ ilyen izületi fájdalomra?
2021. aug. 20. 11:48
A kérdező szavazást indított:
1:
2:
4 szavazat
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon meg köszönöm a válaszokat!
Élet-halál kérdése!
Aki kéri megadom az email-cimemet!
2021. aug. 20. 11:56
2/4 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor porckorongsérvem volt. Ettől függetlenül én nem zárnék ki egyéb gerincproblémát sem.
Gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító, illetve izomlazító segít. Én Aflamint és Mydotont kaptam, de ezek receptesek.
Kenőcsöt használtam többfélét, talán ami a legjobban bevált, az a Kovitox volt, és a zöld lóbalzsam.
A Tens készülék... Nekem nem ez van, csak hasonló, amikor a porckorong sérvem volt, segített. Később azt hittem, kiújult, utólag derült ki, hogy más volt a baj, akkor meg csak ártottam vele.
3/4 anonim válasza:
simán lehet isiász, lumbágó idegbecsípődés. Voltaren tapaszt ajánlanék, esetleg valami lóbalzsamot, ami hűt- Lehetőség szerint vmi keményen feküdj, pihentesd. ha nem múlik akkor ügyeletre el lehet menni, ott tudnak adni diclofenac+mydeton injekciót, esetleg Voltarent. Amúgy a Voltarenből a végbélkúpos megoldás is nagyon jó, valahogy erősebben hat mint a sima tabletta, bár az receptes késztímény.
4/4 anonim válasza:
Most fekszek a keresztcsontommal, kisugárzik a csípőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!