Valaki tud erre megoldást vagy segítséget?
Figyelt kérdés
2018-ban boka műtétem volt bokasüllyedés miatt(csavart kaptam)azonban valami nem sikerült egyik lábamnál sem,az egyikbe beletört a csavar állítólagos gyári hiba miatt,míg a másik nem jól reagált( csak a külső lábélemen tudtam járni ) és elkellett egy év után távolítani a csavart.
Ezek után mai napig szenvedek a lábammal (azzal amelyik nem reagált jól). A bal lábfejem befelé dől és fáj az egész alsó lábszáram szerintem lehet köze ehhez de lehet nem. A lábam úgy néz ki mintha el lenne deformálódva. Persze tudom rendesen is tartani de fáj és nem tudom sokáig úgy tartani. Van vmi ötletetek ami segíthet?
Bokaszorítom volt jó is volt ideiglenesen de aztán anyum eltiltott a használatátától.
2021. aug. 18. 14:38
1/1 anonim válasza:
Más miatt nekem is kifelé dől az egyik bokám, ortopédus gyógycipőt írt fel receptre. Direkt a lábamra csináltattam cipőt (gyógycipő kft) + speciális talpbetétet. Sokat segít, de ugyanúgy fokozatosan kell hozzászoktatni a lábat, mint pl egy lúdtalpbetéthez. Az alap problémát nem múlasztja el, de korrigálja, és jó tartást ad. Ha egy sima cipőben pl 1 kilométert tudok gyalogolni, akkor ebben a spec cipőben 3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!