A rossz orgazmusnak vannak testi okai is?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondják hogy ha az orgazmussal van probléma, akkor az lelki. De nekem valahogy nem olyan élvezetes már, nem tör ki úgy. Testi oka is lehet ennek?2021. aug. 16. 00:32
1/5 anonim 

válasza:

Milyen a rossz orgazmus? Nem testi az ok, hanem nem izgat fel úgy a partnered, nem ér elég inger.
2/5 anonim 

válasza:

Ez nem igaz 1-es. Engem rendkívül felizgat a párom, még a látványa is, de az orgazmus gyenge. Hamarosan megyek dokihoz
3/5 anonim 

válasza:

2-es Nincs az az orvos, aki ezt megoldja! Fogamzásgátló megölheti a vágyat, de az orgazmusra nincs befolyása.
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem valamilyen gyulladás okozta probléma van. De okozhat kevés folyadék bevitel is ebben a hőségben, reuma stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!