Az orrom oldalán volt egy anyajegy, de 2 hete lehámlott. Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, így pattanásaim és mitesszereim vannak bőven. Az orrom oldalán volt egy kis anyajegy születésem óta, és a tengerben, ahol voltam 2 hete, lehámlott az az anyajegy, és erősen vérzett. Már régóta volt valami dudor az anyajegyen, ami egy az egyben pattanásnak nézett ki, Viszont sem én, sem a kozmetikus nem nyúlt hozzá, hogy kinyomkodja, vagy ilyesmi. A tengerben történt, és néhány percig erősen folydogált a vér belőle, azóta egy apró halvány piros folt van, amit 5 cm közelről is alig lehet észrevenni. Egy ismerősöm azt mondta, lehet, hogy a bőröm így lökte ki az anyajegyet. Igaz ez? Lehetséges? Menjek el orvoshoz vele, vagy már nem szükséges? A segítségeket és válaszokat örömmel fogadom, lehetőleg minél több értelmeset. Előre is köszönöm!2010. aug. 29. 14:37
1/3 anonim válasza:
hát szerintem az a biztos ha elmész egy bőrgyógyászhoz és elmnondod neki mi történt.jobb utána járni mint késöbb vmi komolyabb bajjal küzködni
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszadónak a tanácsát. A 2. viszont ne szórakozzon, mert nem biztos.
2010. aug. 30. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!