Hogy oldjam meg a kakilást ha nem tudok?
Ugyaneeeez volt nálam is. Bár úgy, hogy párom még otthon lakott, hisz csak 16 éves korunkban jöttünk össze és ha náluk aludtam, akkor nem tudtam az istenért sem. Még éjszaka sem, mikor már mindenki aludt. Eleve azért, mert túl magas volt a wc-jük (154 centi vagyok és nem mindegy a magasság), plusz az övéjük az a pottyantós fajta xD szóval egyből lefolyik a cucc - és visszacsobban a víz - fúj, még leírni is rossz. És akkor a tudat, hogy szülei ott alszanak nem messze a wc-től... Na szóval sehogy sem működött nekem a dolog ezért nem is voltam 2-3 napnál ott tovább egyhuzamban (nem kellett soha minden nap nagydolgoznom szerencsére).
Azóta összeköltöztünk és az új lakásban is magasabb a wc, de nem a pottyantós fajta. Úgy oldottam meg, hogy egy cipősdobozt teliraktam újságpapírral, hogy ne horpadjon be ha ráteszem a lábamat és ahogy leülök arra teszem a lábaimat. Így sosincs probléma. Ha alacsony vagy, lehet segítene neked is.
Plusz ha nincs zár a wc ajtón, akkor kérd meg, hogy rakjanak fel és ha bezárod magadat, akkor lehet a tudat, hogy nem tudnak rádnyitni megnyugtat majd (párom szüleinél egyéb okok miatt nem lehetett ezt megoldani, pedig tuti segített volna nekem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!