Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg a kakilást ha...

Hogy oldjam meg a kakilást ha nem tudok?

Figyelt kérdés
Nem tudok egyszerűen ellazulni ha a barátomnál vagyok. Nem megy. Most is úgy fáj már a hasam hiába ülök rá a vécére nem jön ki. Bárki valami? (L)

2021. aug. 12. 17:43
1 2
 11/17 anonim válasza:
#9: Lehet már hetek óta nem szart. Nem tud.
2021. aug. 12. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Sósvíz meghajt
2021. aug. 13. 04:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Na sikerült a művelet vagy belehaltál?
2021. aug. 13. 06:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem sikerült még.
2021. aug. 13. 09:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Tejet igyál és savanyúuborkalevet!
2021. aug. 13. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Ugyaneeeez volt nálam is. Bár úgy, hogy párom még otthon lakott, hisz csak 16 éves korunkban jöttünk össze és ha náluk aludtam, akkor nem tudtam az istenért sem. Még éjszaka sem, mikor már mindenki aludt. Eleve azért, mert túl magas volt a wc-jük (154 centi vagyok és nem mindegy a magasság), plusz az övéjük az a pottyantós fajta xD szóval egyből lefolyik a cucc - és visszacsobban a víz - fúj, még leírni is rossz. És akkor a tudat, hogy szülei ott alszanak nem messze a wc-től... Na szóval sehogy sem működött nekem a dolog ezért nem is voltam 2-3 napnál ott tovább egyhuzamban (nem kellett soha minden nap nagydolgoznom szerencsére).

Azóta összeköltöztünk és az új lakásban is magasabb a wc, de nem a pottyantós fajta. Úgy oldottam meg, hogy egy cipősdobozt teliraktam újságpapírral, hogy ne horpadjon be ha ráteszem a lábamat és ahogy leülök arra teszem a lábaimat. Így sosincs probléma. Ha alacsony vagy, lehet segítene neked is.

Plusz ha nincs zár a wc ajtón, akkor kérd meg, hogy rakjanak fel és ha bezárod magadat, akkor lehet a tudat, hogy nem tudnak rádnyitni megnyugtat majd (párom szüleinél egyéb okok miatt nem lehetett ezt megoldani, pedig tuti segített volna nekem).

2021. aug. 19. 20:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy tipp a pottyantós fajtához. Wc papírból kis fészket kell építeni, két - három darab elég. Nem fog vissza csobbanni úgy. Szívesen :D
2021. aug. 19. 23:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!