Más sem tud kakilni fülkés WC-ben?Miért nem tiltja be a kormány az ilyesmit?
A fülkés WC, ami nincs befalazva, hanem szabad neki az alja, meg a teteje.
Sok bevásárlóközpontban, kórházakban is ilyen van.Pedig nagyon rossz.Szemérmetlen ember, aki ilyesmit kitalál.Ugyanis nem veszi figyelembe az emberek intim szféráját.
Hogyan kakiljon az ember, ha mindig bemászkálnak a mosdóba?
Az ilyesmit kormányrendelettel tiltani kellene.
#10. Persze, meg ágyékmasszírozót is igaz, hogy könnyebben menjen a dolog? :))
Ne viccelj, ezeknél a nyilvános vécéknél fontos a költséghatékonyság. Egyszerűnn, ha a beszorult kliens inkább kibújik egy résen, minthogy segélyhívót telepítenének + hozzá segélyszolgálatot (min 1 fő) alkalmaznának.
12-es
Költséghatékony segg-éj-hívóra gondoltam. Egy zsinór végig a fülkéken, a végén kint rajta a WC-s néninél egy csengő.
Nálunk is ilyen a wc a munkahelyemen. Ha épp ott jön rám a szükség, akkor kell és kész, elvégzem.
Kicsit zavar, de nem akadályoz(!), ha valaki pont a mellettem lévő fülkébe vágódik be és jönnek a hangok és szagok, amire épp nem lettem volna kíváncsi. Ilyenkor a lehető leggyorsabban végzek és kész, nem foglalkozom vele többet. A legkisebb gondom is nagyobb ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!