Ügyfélkapus védettségi igazolvány igénylésnél lehet látni valahol az elbírálási folyamatot ?
Figyelt kérdés
Feltöltöttem az ellenanyagos leletem, illetve az igazgatási szolgáltatási díjról az utalásról szóló igazolást az OTP alkalmazásból. Olvastam, hogy el is utasíthatják, ha valami nem tetszik. Valahol rá lehet nézni hol tart a postázás ügyfélkapun belül vagy csak várjam, hogy jön 8 nap múlva? Eddig bármit igényeltem kaptam e-mailt minimum, de most semmit és kicsit zavar, hogy lóg a levegőben.2021. aug. 8. 15:00
11/11 A kérdező kommentje:
Jó hogy a kérdésemhez írtál, mert teljesen úgy gondoltam, hogy decemberben cserét kell majd beadnom, de ezek szerint nem. 😃 Logikusan az lenne.
2021. aug. 23. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!