Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fenekem kidörzsöltem WC...

Fenekem kidörzsöltem WC papírral.Nagyon fáj, viszket, ahogy járkálok, jobban kidörzsölödik és odáig fajult ez, hogy már gennyes is. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Úgy próbálom kezelni, hogy sima langyos vízzel alaposan megmosom, majd sudokrémmel kenegetem naponta 2x. De félek ez nem elég. Tudtok még valami praktikát amivel meggyógyulhatna?Gondoltam arra, hogy megmutatom bőrgyógyásznak is.

2021. aug. 8. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Körömvirág krémmel kend be.
2021. aug. 8. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Nálunk is volt olyan, hogy a tesóm fehér smirglipapírt csempészett a WC papír közé.
2021. aug. 8. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp elmennék orvoshoz vele, amíg nem rosszabbodik.
2021. aug. 8. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A Sudo krém nem rossz, kifejezetten ajánlott ilyen sebesedésekre, ám annak is igaza van, aki a körömvirágot ajánlotta. Annak gyulladáscsökkentő, enyhén fertőtlenítő, hidratáló hatása is van.

A sudo inkább szárít, mivel cinkes kenőcs.

És ne felejtsd el máskor: nedves törlőkendőt (babapopsi törlőt) használni nem szégyen! (csak semmiképpen ne a wc-be dobd!)

2021. aug. 9. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!