Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A papámnak fájhat attól a...

A papámnak fájhat attól a nyaka és a feje hogy a fotelban alszik éjszaka is?

Figyelt kérdés

Papám 74 éves, nem tud ágyban aludni csak a fotelban, a mamám folyton cipeli orvoshoz mert fáj a papa feje. Az orvos pedig nem tud vele mit csinálni csak fájdalomcsillapítokat ír fel neki. Most az orvosuk szabin van, a papának megint fáj a feje és a tarkója. Ezért gondolok arra hogy lehet elaludja folyton?

Vagy lehet más a gond?

2021. aug. 8. 08:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es: nekem asztmarohamok esetén csak a fotel jöhet szóba, mint alvóhely, ha lefekszem, akkor egyből nem kapok levegőt, a majdnem ülve alvás az, ami szóba jöhet egyáltalán.

Éppen ezért vettem direkt olyan fotelt, aminek a háttámláját több fokozatban lehet billenteni, és aminél a háttámla felső vége aránylag puhább, és tartja a fejemet.

Természetesen nekem is jobb lenne rendesen, ágyban fekve aludni, de hidd el, a fotelban alvás még ezerszer jobb, mint az ágyban fekve fuldoklás!

2021. aug. 8. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!