Véreset köptem. Tüdőrák igaz? Vége a dalnak?
Figyelt kérdés
Két hete nyom a tüdőm, és mostmár pár napja nagyon köhögök és lázas is vagyok folyamatosan. Dohányozni már nem dohányzom, de 2 hónapja e-cigire váltottam, és abból sokat szívok. Igazából nem tudom milyen bajom van. Mert a fejem is fáj, a szemem is, aludni is alig tudok és homályosan is kezdek látni. Keveset eszek, de híztam legalább 2 kilót, fel vagyok dagadva mint egy lufi, főleg a fejem és a szemeim. Az is lehet minden összefügg. Ugye rák? Hétfőn kimegyek az orvoshoz, most nincs hová menjek. Vége a dalnak? Már biztos meghalok?2021. aug. 7. 19:39
11/21 A kérdező kommentje:
Persze hogy nyálas volt, de nem vérzik az ínyem.
2021. aug. 7. 20:39
12/21 anonim válasza:
Azt nem is fogod látni, mikor az íny vérzik, legtöbb esetben, ritka amikor látni. Ha a tüdődből jönne, már köhögéskor észrevennéd. de mért akarsz annyira hinni, hogy a tüdőből jön a vér? Én is párszor frászt kaptam, mikor véreset köptem, mert nem látni, a fogak között, hol van egy apró sérülés.
13/21 anonim válasza:
Az e-cigit is le kéne tenned. Csak mondom. Mivel a tüdőnek az is árt.
14/21 Ypszilon1980 válasza:
Lehet tüdőrák is, de hát honnan veszed, hogy ez mindenképpen az? A folyamatos láz az már komolyabb dologra utal, ez inkább valami agresszív fertőzés.
15/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki, hogy hörgőgyulladás és 5 napig antibiotikumot kell szedjek, de ez biztos ennyi? Ki tudja, hogy a gyógyszer használni fog-e valamit. Én súlyosabbra gondolok.
2021. aug. 9. 11:40
16/21 Ypszilon1980 válasza:
Komolyabbra gondolhatsz, de ha az orvos ezt mondta és adott gyógyszert, akkor most ezt csináld végig, majd meglátod, hogy javulni fog és megnyugodsz.
17/21 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki e-cigizik, az is egyfolytában köhög, harákol. Attól simán fájhat a fejed is, olyan büdös, természetellenes szagú az a nyavalya, ami benne van.
18/21 anonim válasza:
Friss, oxigéndús levegő helyett azt az illatosított gőzt lélegzed be, nem csoda, hogy fáj a fejed.
20/21 anonim válasza:
A sok köhögéstől is fájhat a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!