Mi a tapasztalat kórosan magas kalciumszinttel? Nálatok mit találtak és hogyan kezelték?
Figyelt kérdés
Kórosan magas kalciumszint miatt vizeletmennyiséget, magát a vizeletet, parathormont és még ki tudja, miket fognak nézni.2021. aug. 7. 11:44
1/9 anonim válasza:
Mennyi az a kórosan magas? Érték, referenciatartomány mennyi?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tűnik olyan durvának, de az orvos komolyan veszi.
2021. aug. 7. 13:43
3/9 Ypszilon1980 válasza:
Azt írod kórosan magas, tehát nagyon magas. A doki komolyan veszi, az jó alapnak, de te is vedd annak. Nem szedsz vagy szedtél sok D-vitamint, esetleg hiányod nincs? Több oka is lehet, de lehet gyógyszerekkel valamennyire kezelni.
4/9 A kérdező kommentje:
Néhány tizeddel van felette, tehát azért nem teljes egésszel magasabb. Viszont minden kóros, ami felette van, nem?
Írt is rá valami BNO-kódot.
Mégis mi szokott lenni általában ez? Mi a tapasztalata annak, aki szintén ezzel küzd?
Lényegében mindent lehet gyógyszerrel kezelni, de szerény véleményem szerint pont a gyógyszerszedést akarja elkerülni az ember.
2021. aug. 9. 06:35
5/9 A kérdező kommentje:
Pont jó a D-vitamin-szintem.
2021. aug. 9. 06:36
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy a referenciatartomány felével magasabb kb.
2021. aug. 9. 19:18
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Akkor nem tudom mitől lehet, de nem árt komolyan venni. Gyógyszert oké hogy nem akar az ember szedni, én is csak végső esetben szedek, de ha kell, akkor kell. Mellékpajzsmirigy betegség miatt is lehet, más szervek megbetegedései miatt is, de biztosan sok minden okozhatja még. Ha magas a szint, akkor a csontokon kívül lágyrészben is indulhatnak el csontosodási folyamatok, csontokon is kialakulhatnak tumorok úgy tudom, a kalcium szint szerintem eléggé szabályozott, szóval ha kicsit is emelkedett, akkor már az nem jó. Mondom én úgy, hogy nem vagyok orvos, szóval majd inkább az orvosra hagyatkozz, vizsgálatok gondolom hamarosan kiderítik.
8/9 A kérdező kommentje:
2,74 azt hiszem a szint. Viszont valami 3 tizedes tartományban jó, nekem meg 1 tizeddel magasabb... Meg ugye az orvos is komolyan veszi.
1 hónap múlva kezdődnek a vizsgálatok és eléggé félek. Ráadásul vannak más problémáim is.
2021. aug. 9. 21:19
9/9 anonim válasza:
Szia. Megkérdezhetem azóta, hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!