Nem tudom beazonosítani. Mi lehet ez?
Már kb 1 hete észlelem magamon azt hogy 1 helyen kicsit (tényleg kicsit) elkezd fájni a fejem (ott azon az 1 ponton9 majd néhány másodperc múlva elmúlik, majd ismét felbukkan csak máshol a fejemen (az arcomat kivéve).
Ez szerintetek mi lehet? 19 éves vagyok, lehetséges hogy agydaganatom van vagy ez eléggé túlzás? Vagy ez a melegtől van vagy pedig azért mert meghúztam a nyakam és fájnak emiatt a nyakamban lévő erek?:/
Remélem nem agydaganat, de lehet hogy csak túldramatizálom.
(Orevoshoz emiatt nem megyek el, h*lyének nézne tisztára)
Látod, látod. Most hogy utánnaírtál, változott a leányzó fekvése. Még csak nem is kezdődő pánikbetegség, mint említed. Az kifejezetten tarkótáji fájdalommal kezdődik, és addig tart, amíg a roham el nem mulik. ( 20-30 perc).
Szal ne találgass betegséget magadban. Ha az lesz, ugyis megismered. Foglald el magadat, hívd fel a fiudat. Legyen neki is jó napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!