Van aki nyáron úgy megfázott, hogy nyaralni sem tudott?
2-es vagyok. Ez még a covid előtt volt, többször volt hogy 38-39 fokos lázzal itthon feküdtem nyáron, mindenem fájt. Reszkettem a láztól, de elmentem dokihoz, az meg hülyén nézett rám, hogy vírussal minek mentem ha nem kell igazolás (még sulis voltam), mert nyár van🤷
Aztán 2 nyáron is történt hogy a seggemen valami tályog keletkezett, na az sem volt kellemes, 2 hétig szenvedtem vele. Az egyik pont akkor amikor 39 fokos lázam volt👍 kellemes volt a kettő együtt a negyven fokos kánikulában. Ráadásul be kellett menni a sebészetre, felvágták gyulladtan, érzéstelenítés persze nuku, beledugtak egy csövet amivel leszívták a gennyet, aztán(!) kaptam érzéstelenítést, utána járhattam sebtisztításra.
Idén már haladás, mert csak 2 napig volt valamitől hőemelkedésem. Nem tudom mitől, mert be vagyok oltva covid ellen, csináltam covid tesztet is, és negatív lett. A dokim szerint valami másik vírus okozhatta. Ja meg idén is lett tályogom, csak idén sokkal jobb helyen (irónia), a nemi szervemnél, de most nem lehet ám csak úgy orvoshoz menni! Most időpontot kell ám kérni, és 3 hét múlva felhív telefonon(!) hogy konzultáljon velem egy időpontról basszus! Röhejes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!