Volt aki megfázott a légkonditól? (bőv lenn)
#1: 22 fok nem hideg, a klíma erre való!
Nálunk pont fordítva van. Nekünk, akik néha le kell menni a termelésbe, kötelező a munkavédelmi öltözet, nekünk igenis kell a 22 fok, különben kidöglünk. A kereskedelmis, meg pénzügyes csajok bejönnek lenge ruhában, papucsban, és hisztiznek, hogy fáznak.
De ha kint 37 fok van, és van klíma, akkor ne kelljen már a hőségtől megrohadni!
Egyébként akkor lehet tőle megfázni, hogy ha valaki ki van melegedve, és úgy megy be a klimatizált helyiségbe. Én is dolgoztam olyan helyen, ahol szigorúan tartani kellett a 20 fokot, tilos volt állítani, de a termelésbe naponta 10-12-szer is ki kellett menni. Akkor én is állandóan meg voltam fázva.
Nem a hidegtől fázol meg. Meg nem is a "huzat"-tól.
A légkondi nagyon kiszárítja a levegőt. A kiszáradt nyálkahártyával meg könnyen elkapod a mások által kiprüszkölt betegségeket.
Ráadásul a légkondit rendszeresen fertőtleníteni kéne, ugyanis ott csapódik ki a kilégzett pára a kórokozókkal együtt. Irodában, munkahelyen ahol sok ember van, az évi 1 vagy 2 alkalom kb. semmit nem ér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!