Hogyan fázzak meg úgy hogy ne kelljen mennem egy pár napig suliba?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék suliba menni,és arra gondoltam hogy valahogy megfázok,elmegyek a dokihoz,és kiír egy pár napra.De hogyan fázzak meg?(Bunkó válaszokat nem kérek!)2008. dec. 9. 18:38
1/8 anonim válasza:
Fagyi.. örök klasszikus.
Krétától meg pl belázasodsz..
2/8 anonim válasza:
Szerintem jobb suliba menni, mint hót lázasan, betegen nyomni az ágyat! napi 6-7 tanítási órát csak kibírsz nem?
3/8 anonim válasza:
Ha csak szimplán elmész a dokihoz és megmondod, h lázas vagy, tuti kiír. Legalábbis a mienk... :)
Vagy ha hasmenést mondasz...
4/8 anonim válasza:
ÉJSZAKAZZ A TERASZON.AKKOR TUTI MEGFAZOL,PERSZE VALOSZINULEG HAMAR MEG IS BÀNNÀD!
5/8 anonim válasza:
Én annak idején próbálkoztam ilyennel...
Bár nálam a kréta nem használt;)
A sikert az hozta meg, hogy megmostam a hajam és nem szárítottam meg, hanem kidugtam a fejemet az ablakon a hidegbe egy jó 15-20 percre...másnap már lázzal ébredtem...
6/8 anonim válasza:
tényleg az a legjobb tipp, ha azt mondod, hogy hasmenésed van és úgyis kiír az orvos.egy kicsit tegyed magad, hogy gorcseid vannak és szaladj ki a wc-re a vizsgálat alatt is.azért már nem kell megfázni!jó lógást
7/8 anonim válasza:
Ki fog írni a dokid, találj ki valamit. Durva menstruációs görcsök (irass magadnak vmi görcsoldót is),hasmenés, ilyesmi. Ugyan nem helyeslem, amit csinálsz, de legalább az egészségeddel ne játssz.
8/8 anonim válasza:
ha szabad megkérdeznem hogy lehet a krétától belázasodni?mert én is pont erre készülök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!