Tti hogyan tudtok a munkahelyen kakilni?
Figyelt kérdés
Néhányszor voltam, nem igazán volt kényelmes, itthon újra kellett menni, mert nem tudtam rendesen befejezni. Ugye a vécére leülni nem volna szerencsés, ez a legfőbb gond. Van erre valami megoldás? Hogyan lehetne mégis ülhetővé tenni? Rakjam tele az egészet budipapírral, és akkor jó lesz?2021. aug. 1. 14:30
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
Simán ráülök. Takarítanak rendszeresen.
3/15 Senior Séf válasza:
Csak ráültem, s azt mondtam; most pedig szarok dolgozni.
4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszoat!
Persze, hogy takarítanak, de naponta párszor csak. Közben többen is használhatják a vécét egymás után. Így ha 1 órával előtte más ült rajta, utána ráülök én, az nem a legjobb, nem?
A papír ülőke nem is rossz ötlet, még nem hallottam róla, és olcsó is, 300-at simán megér 10 darba
2021. aug. 1. 16:21
5/15 anonim válasza:
Én is papír WC ülőkét használok és előtte lefertőtlenítem az ülőkét WC fertőtlenítő kendővel, direkt erre a célra van. Rossmanban kapható az is. Nekem ez bevált. Plusz dobok papírt a WC-be, a felfröccsenés megelőzésére. A nedves WC papír is jó szolgálatot tesz, mivel nincs lehetőség tusolni.
6/15 anonim válasza:
Naponta párszor takarítanak "csak"?! Mégis mi bajod lehet egy ülőkétől? Ha megfogsz egy ajtókilincset, pénzt, akármit tudod mennyien megfogták azt és mi mindent fogdostak előtte? Mégse mászkálsz gumikesztyűben.
7/15 Metionin válasza:
8 év koli után teljes lelki nyugalommal.
8/15 anonim válasza:
#4: Akkor ha hozzád megy valaki, és elmegy WC-re, azonnal fertőtlenítesz utána?
9/15 anonim válasza:
Nem kell parázni ettől. Nem tudom kérdező, hogy nő vagy férfi vagy, de én nőként is simán elmegyek, nem zavartatom magam.
10/15 A kérdező kommentje:
6. A vécé mégis csak vécé és nem ajtókilincs. És ami belekerül a vécébe, az mégsem egy kéz, amivel más a kilincset kinyitja, még ha az ülőkére nem is kerül belőle. A pénz után pedig mihelyt tudok, fertőtlenítek, ez mindig így volt. De nem értem, miért kell elterelni a témát. Bizonyítsd be inkább tudományosan, hogy miért nem baj, ha többen használják egymás után a vécéülőkét!
2021. aug. 1. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!