Vannak köztetek fekete-fehérben álmodók?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet az oka, hogy egészen pici koromtól kezdve a mai napig (22L) fekete-fehérben álmodom? Abszolút nincsenek színek.
Valamint 14 éves koromig arcokat sem láttam az álmaimban, sokkal inkább olyan volt, mintha egy festménynél elmosódtak volna az arcvonások. Megismertem ugyan az álombeli alakokat, de a hangjukról. Félreértések elkerülése végett, semmi horrorisztikusra ne gondoljatok, nem voltak félelmetesek az álmok, csak valamiért így elevenedtek meg az álmaimban. Összefügghet a csapnivaló arcmemóriámmal ill. a rossz vizuális készségeimmel? (Ha látok egy embert, majd lehunyom a szemem, már nem tudom felidézni, hogy milyen a haja színe, vagy milyen ruhát viselt.)
Van még valaki hasonló dolgokkal rajtam kívül?
2021. júl. 29. 00:50
1/1 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes. Keress fel egy alváslabort vagy egy pszichiátert.Elég nagy szakirodalma van a témának, talán kapsz választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!