Mi a különbség a jelenleg kapható piros és fekete csomagolású Rodolfo bűvészdoboz között? Van köztetek, aki már vásárolt ilyet?
Nem tudom hol nézted de én (most gyors kereséssel) a galaxy játékbolt oldalán láttam hogy a két szín ugyan annyiba kerül és választhatsz melyik tetszik (bár most nincs raktáron). Ha kommentbe linkeled hogy hol láttad és mekkora az árkülönbség könnyebb lenne írni:).
Mennyi idős akinek vennéd? Mert arra készülj fel hogy nem HŰHA trükkök vannak benne. Így ha idősebb gyereknek veszed lehet bűvészkönyvvel jobban járna.
Bementem egy pécsi mamut játékboltba és ott volt mindkettőből, a pirosból és a feketéből is. Az eladó szerint a feketében kevesebb a trükk, a pirosban valamivel több. Végül nem vettem meg egyiket sem, éppen azért, amit írtál: semmi "hűha" :) Tízéves lánynak legalábbis. Vettünk helyette egy aranyásós-törpés kártyajátékot, ami az egész családot leköti: nagyon jó (mondom ezt felnőttként), és a 2 rész megvásárlásával is alatta maradtunk az egy doboz Rodolfónak.
Köszönöm szépen a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!