Ha fogkő szedés után megyek vérvételre lehet valami eltérés? Vagy ha bármi mást csinálnak esetleg?
Fogkőleszedés közben nem tesz rá semmit, a gyulladt fogíny mondjuk kisebb mértékben megsérülhet, vérezhet. De ez a pajzsmirigyértékeket nem kéne befolyásolja. Ha nagyon érzékenyek a fogaid a gyulladástól, akkor fájhat is, az stressz, ez már beleszólna icipicit a pajzsmirigyértékbe, de csak akkor, ha közvetlen utána mennél a laborba.
Utána polírozza valamivel, de azt kiöblíted, minimális mennyiségben jut be a szervezetedbe. Nem fog befolyásolni semmit.
Ettől még nem hülyeség rákérdezni a dologra a fogorvosnál, elővigyázatosságból.
Az első hozzászóló rendkívül rosszindulatú ember :(
Meg fogom kérdezni az orvost, csak nagyon régóta tervezem ezt a pajzsmirigyhez szükséges vérvételt.
Sajnos az oltás közbeszólt, az első után olyan kutyául voltam hogy meg sem kaphattam időben a másodikat. Szóval már nagyon régóta húzódik a pajzsmirigy kérdés.
Igen minden mindennel összefügg, féltem is a Sputnik mennyire bolondítja meg a szervezetet.
6: Mindent nem mondanak el, mert akkor az orvos minden egyes betegnek egy fél lexikont kellene, hogy elmondjon, (mivel az orvostudományban mindennek van egy oka és egy okozata, minden mindennel összefügg, egyetlen összefüggésből jön - alsó hangon - 10 másik), miközben kinn - jó esetben sorszámot húzva, rosszabb esetben random érkezési sorrendet szimplán tiszteletben tartva - áll 20 beteg, s közben 30x csörög a telefon a dokinak, hogy ide fusson, oda menjen.
Mindent nem lehet elmondani, ez ki van zárva, nincs rá idő!Max. a gyógyszerésznek kellene legyen ideje erre a gyógyszertárakban...
7
Ez igaz de ha valami nagyon befolyásolja akkor azért szólnak vagy elolvasod a neten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!