Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valakinél jelentkeztek súlyos...

Valakinél jelentkeztek súlyos mellékhatások az oltás beadása után, akár az első akár a második adagról legyen szó?

Figyelt kérdés
Jelentkeztek nálad súlyos mellékhatások? Akár családod/barátok/ismerőseid közül? Ha igen milyen mellékhatások?

2021. júl. 25. 19:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudtok angolul:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nos, ez pár perc termése, aztán meguntam a keresgélést. Ja és ez csak egy subreddit. De ha valakinek nem elég, akkor mondja meg nekem, hogy hány db ilyen kell ahhoz, hogy relevánsnak tartsa, esküszöm, linkelek annyit. :)

De nyilván mindenki (a posztolók és a kommentelők is) képzeleg és/vagy oltásellenes, uszító troll. Sőt, igazából összebeszéltünk, hogy mindenki hasonló tüneteket mondjon.

Szerintem kell egy adag mocsadék arrogancia és korlátoltság, hogy valakinek a hetek/hónapok óta tartó tapasztalataira, testi érzeteire rámondja egy laza böffentéssel, hogy csak képzeleg.

Milyen érdekes, hogy az egyik neurológus még itt Magyarországon, a saját praxisában látott másokat is, akiknek hasonló tünetei voltak.

Ja, és még mindig nem vagyok a vakcinák ellen, és soha nem beszélnék le senkit sem arról, hogy beoltassa magát.

De a tények azok tények. Okozhat mellékhatásokat, még ha nagyrészt ártalmatlanok is.

2021. júl. 26. 14:50
 12/24 anonim válasza:
Nem. (Pfizer)
2021. júl. 29. 11:34
 13/24 anonim ***** válasza:
31%

Unokatesóm Astra-t kapott és most ahogy jön a front, a bal térde alatt zsibbad.

Mama Pfizert kapott és sajnis mágneses lett a grafén mérgezéstől (egyszerre 3 evőeszköz is a felkarjához tapadt).

A barátom édssapja oltást követően agyvérzést kapott.

Barátnőm anyjának trombózisa lett-Pfizer után.

Munkatársam ciklusa a Szputnyik után felborult és nagyon erős lett az izzadtság szaga, ami új keletű nála.

Nem kell hinni nekem, le lehet hülyézni, trollozni, nem érdekel. Ezek tények. Persze van, akinek még nincs tünete, én csak azokat írtam le, amikről tudok.

2021. aug. 2. 09:58
 14/24 A kérdező kommentje:
Aki placebo-t kap annak szerencséje van... Aki koktélt, annak annyi...
2021. aug. 2. 10:05
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

"Mama Pfizert kapott és sajnis mágneses lett a grafén mérgezéstől (egyszerre 3 evőeszköz is a felkarjához tapadt)."

Azért rohadtul nem vicces ez, mert a nyomorult fajtád miatt nem vesznek komolyan olyanokat, akiknél tényleg van valami mellékhatás.

2021. aug. 2. 17:43
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Olvass utána, te gyökér! Szerinted én viccesnek találom? Idióta!
2021. aug. 2. 20:37
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Azóta is ott figyelnek az evőeszközök a felkarján? :'D
2021. aug. 2. 21:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Én is olvastam a grafén oxidról, ami a vakcinában található...
2021. aug. 3. 08:32
 19/24 anonim válasza:
Kezdek félni az oltástól... Holnap kapom. Az megnyugtat, hogy egyik családtagomnak sem volt ilyen mellékhatása. Egyszer felment a láza és csak ennyi.
2021. aug. 4. 15:53
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

Anyukám ma délelőtt vette fel a Pfizert, még nem jött haza, az orvosnál rosszul lett és egész délután az ágyon feküdt, most háromnegyed 6-kor telefonált, hogy bevitték a kórházba, nagyon szédül és folyamatosan megy fel a vérnyomása.

Másik hozzászólásomba is leírtam, ide is leírom, ha valami komoly baja lesz, elmegyek ahhoz az orvosrib4nchoz aki beoltotta és úgy szétverem a fejét, hogy az édesanyja se ismer majd rá.

Az orvosoknál undorítóbb, aljasabb gazemberek nincsenek a világon, az összeset vascsővel verném agyon!!!

2021. aug. 5. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!