Állandó fejfájásra van valami megoldás?
Figyelt kérdés
Szinte mindennap fáj a fejem,már nagyon idegesítő,van amikor enyhébben olyankor tűröm egész nap,van amikor elviselhetetlen akkor segít a fájdalomcsillapító.Migrénes és frontérzékeny vagyok,tehát voltam már orvosnál is.Észre vettem,hogy tavalyhoz képest sokat romlott,többet fáj a fejem.Most is feszít,fáj,homlokomnál meg feljebb is,tegnap ugyanez.Van rá valami megoldás vagy fogadjam el hogy ez van?2021. júl. 23. 15:49
2/6 anonim válasza:
Neurológia készítenek egy MRI-t ha nincs komolyabb baj akkor ott tudnak segíteni gyógyszerrel. De egyébként nem csak neurológiai problémák okozhatnak fejfájást hanem pl hormonális, vagy vashiány, magas vérnyomás stb. Szóval pl érdemes egy belgyógyászhoz is elmenni, ha még nem voltál.
3/6 Senior Séf válasza:
Neurológián készítenek egy MRI-t ha nincs látható elváltozás, valószínűleg autoimmun fellángolás lesz a ludas.
4/6 anonim válasza:
Én - más okból - elkezdtem egy könnyen felszívódó szénhidrátoktól mentes étrendet (cukor, finomliszt stb.) és fél év múlva teljesen leritkult az addig rendszeres fejfájásom. Később olvastam, hogy egy sérült bélflóra helyreállítása okozhat ilyet, lehet hogy nálam ez volt, mert probiotikumot is toltam.
5/6 A kérdező kommentje:
Mint írtam,voltam orvosnál,gyógyszert csak az aurás migrénemre kaptam,sima migrénre nem.Így csak a fájdalomcsillapító van.Vagy érdemes lenne vissza mennem a neurológiára,csináljanak még egy MRI vizsgálatot?
2021. júl. 23. 20:05
6/6 anonim válasza:
Hát nem nagyon tartozik ide,de egy ismerősöm elesett,fájt a keze ezért orvoshoz ment de a röntgent nem mutaott semmit.
Jobban fájt neki és elmemt másikhoz amire azt kapta:a maga korában mit vár?
Elesett nem a kora miatt fájt a keze....
Szal ha rossz volt az orvos simán lehet hogy rossz volt vizsgálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!