Nagyon durva hasmenés rossz végződéssel, mitől? Nadrágból kijön a folt?
Nagyon ciki a szitubamibe kerültem. Otthon elfogyasztottam a reggelimet, ami lekváros kenyér volt 2 szelet, meg a szokásos kávé. Heti egyszer-kétszer ezt szoktam enni és semmi bajom nem szokott lenni.
Mentem volna be nyári diákmunkára az irodába (egyetemista vagyok), leszálltam a buszról, pár percre volt már csak a melóhely.
Bántotta a pocimat egy fura érzés, megvártam míg elhaladt a tömeg hogy elengedjek egy galambot (ilyet is csináltam már néhányszor), és megtörtént a tragedy, jött vele más is. Világoskék feszes farmer volt rajtam, de mivel reggel hűvösebb volt és én meg korán mentem 🙏 volt rajtam egy piros dzseki amit a derekam köré tudtam tekerni. Azonnal buszra szálltam és mentem hazáig 5 megállót.
Munkát lemondtam mára, viszont aggaszt hogy a nadrágból kijön e a barna folt, nemrég vettem és nem volt egy olcsó darab. Mivel tudnám kiszedni belőle. Fehér tanga volt rajtam, az sajnos ment a kukába. És mitől volt ez a hirtelen és váratlan hasmemés? Otthon újra el kellett mennem azóta.
Mást nem ettél? Esetleg előző este valami?
Bár nekem a lekvaros kenyér, kv kombitól szerintem szintúgy menne a hasam.
Mosd ki mosószerrel, áztasd be és akkor kijön.
Jó tanács legközelebbre: ne fingj az utcán mert az ördög nem alszik. 😉
Rögtön vízbe kellett volna tenni és kimosni, nem itt kérdezősködni.
Minél később fogsz neki annál nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!