A vízis minden folyadék átmegy rajtam 10 perc utánn, nagydolog a WC n mit tegyek? Főttkrumlit normaflore t már vettem be de szerintem ki is ment az is már!
Normaflore-t felesleges szedni, amíg tart a hasmenés. Azt utána kell, hogy helyreállítsa a bélflórát, hasmenés alatt úgyis csak átmegy rajtad. Ez nem gyógyszer.
Hasmenés esetén: első nap lehetőleg koplalj, vagy csak pár falaltot egyél egyszerre, sós főtt krumpli, keksz, pirítós pl. Sok folyadékot kell inni! Lehetőleg teát kevés cukorral, borsmenta, kamilla, gyümölcstea a legjobbak, vagy sima víz.
Második nap vagy amikor már enyhülnek a tünetek, mehet nagyobb mennyiségű kaja a fent említettekből, úgyis gyakran fog korogni a gyomrod. Mást még nem ajánlott enni. Harmadik naptól lehet almát, banánt, húslevest is(bár inkább csak a zöldségeket egyed, húst még ne nagyon). Dokit is hívd fel, hogy valami gyógyszert felírjon a bélgyulladásra. Ha 5 napnál tovább tart, akkor pedig mindenképp orvoshoz kell menni!
Megint kezdődik,
De már gond9m mitől lehet, a stressztől, 3 napja rettenet ideges vagyok, a családom nemjó!
Összeszedtél egy fertőzést. Most diétázz. Folyadékot 5 percenként egy evőkanálnyit.
Reggel ha lehet, telefonon próbáld elérni a háziorvost.
Szomorú, hogy a családod nem segít.
Ne aggódj, ilyesmiért nem tiltanak ki.
Esetleg számításba vehetnék a Teremtő segítségét is!
Nagyon zuborgós lett a gyomor,
Eszek én mindent, szalonná, hús, zöldség, gyümölcs, megsem hízok, sőt,
Pajzsmirigy gond lessz,
Felszívódási zavar,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!