Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valaki beoltatj...

Szerintetek ha valaki beoltatja magát hosszútávon lehet mellékhatása? Interneten írták hogy daganat stb (bár oda sok hülyeséget is szoktak írni)

Figyelt kérdés

2021. júl. 19. 14:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

"Egyébként meg ezt a vírust egy egészséges szervezet le tudja küzdeni."

Jaja, biztosan azért halt már meg tőle egy csomó alapbetegség nélküli egészséges szervezetű egyén is! Tavaly óta nagyon sok olyan esetről lehetett olvasni/hallani, hogy az egyénnek nem volt semmilyen alapbetegsége, és mégis meghalt miután elkapta a vírust!! Nem az oltástól kéne fosni, hanem a vírustól, soknak beletört már a bicskája!

Aztán persze nekem édesmindegy, hogy ki mit csinál, csak fárasztó olvasni a töméntelen hülyeséget az interneten. Rákot okoz a vakcina. Ja hogyne. Utána kéne nézni, hogy mennyi embernek adták már be és fogják is beadni világszerte az oltást. Biztos ezzel akarják kiirtani az emberiséget, mi?

2021. júl. 20. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
41%

"Én pont azért nem oltatom be magam, mert egyrészt tervezek majd teherbeesni"

Ja olvastam már azt itt ezen az oldalon korábban, hogy azt a böszmeséget is terjesztik valamilyen kretének, hogy meddőséget okoz a vakcina. Ja hogyne. Hogy lehet ezt elhinni?

2021. júl. 20. 22:54
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

"DDT-ről is 50 évvel később derült ki, hogy magtalanságot okoz a férfiak körében."

Szóval kiderült, hogy 60-70 évesen kevésbé nemzőképesek.

Mondok valamit.

Ismertem egy testvérpárt. A 70es évek vége felé születtek, nyilván minden kötelező oltást megkaptak. 2000-ben mindketten meghaltak. Egy napon. Egy órában. Lehet, hogy azonos percben.

Szóval a kötelező oltások nyilván autóbalesetet okoznak 23-25 év múlva.

2021. szept. 29. 15:50
 14/19 anonim ***** válasza:
#13: ilyen szövegértéssel nem csodálom hogy erre jutottál.
2021. szept. 29. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Lehet hosszú távon hatása.

Pl kevésbé valószínű, hogy súlyosan megbetegszel abban aki ellen adták

Ez elég?

2021. szept. 29. 15:58
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: ez a kívanatos hatás (kutatások szerint 2-6 hónap "hosszútávon"), és van sok nemkívánatos, amit nagy erőkkel cenzúráznak
2021. szept. 29. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Kik cenzúrázzák?

A kérdésben az hangzott el, hogy az interneten írták.... Kik???

Igen az interneten azt is írták hogy nem volt holdraszállás, stb. (A lapos földet meg már nem is említem, de ezt is írták az interneten)

2021. szept. 29. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Kik írják neked a híreket, kik csinalják a TV műsort? Kik? Kik?
2021. szept. 29. 16:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a “meddőséget okoz” teória onnan jött, hogy oltás után 1-2 menstruációs ciklus felborulhat, de ez minden oltás/betegség után jellemző. Nekem is volt után talán két ciklus, ami szokatlanul gyenge volt és késett is 1-2 hetet, de azóta visszaállt a régire.
2021. szept. 30. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!