Vérhígítót kell szednem életem végéig, vannak ennek mellékhatásai hosszútávon? ) :
Figyelt kérdés
pár éve volt 1 műtétem, és az orvos ott hibázott hogy nem kaptam otthonra vérhígítót a lábadozás idejére, azóta túl vagyok egy kemény tüdőembólián, most pedig egyik orvos se meri azt mondani, hogy hagyjam ott a gyógyszert, mert nem vállalnak felelősséget ha meghalok. Egyenlőre szedem a gyógyszert naponta, 2 kérdésem van: van e hosszútávú mellékhatása? ti elhagynátok a gyógyszer szedését? (Egyik orvos szerint simán el lehet, másik szerint nem...mivel a rögöt elméletileg a végtag kevés használata idézte elő, és nem a rögképződési hajlam, másik orvos szerint hajlam is lehet.... de a vizsgálatra nincs pénz..............)2009. aug. 14. 22:30
1/3 anonim válasza:
szerintem válts életmódot: body.builder.hu alapismeretek. E szerint étkezz rendes kajákat, edz ( sportolj), figyelj avitaminbevitelre, folyadékbevitelre, pihenésre (regenerálódásra). Ha ezek mind megvannak, akkor elmondhaotd hogy egészségesen élsz, és elhagyhatod a vérhigítót, ez kb 100%!
2/3 anonim válasza:
Egy biztos! A vérhigítót NEM szabad elhagyni. Mellékhatásait nézd meg a Vikipédiában a gyógysze neve alapján.
3/3 A kérdező kommentje:
Wikipedian nem látok semmit nagyon, googelbe is próbálkoztam, olyasmit találtam hogy vérzés léphet fel szinte bármelyik szervemben, de hát ki tudja...
2009. aug. 14. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!