Az interneten terjeng hogy a Pfeizer oltástól nő az emberek melle. Ez igaz? Valaki tapasztalt már ilyesmit?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 11:11
11/19 anonim válasza:
Mell esleg ez a legjobb vakcina🤣
12/19 anonim válasza:
#7! Ha emlékszel, ez pontosan így történt 😉
13/19 anonim válasza:
Pfitzert kaptam, tényleg nő az oltás óta a mellem.
Amúgy terhes vagyok és azért :-P
14/19 anonim válasza:
A jetiről is terjengenek pletykák a neten, azt is elhiszed? :D
15/19 anonim válasza:
Ez a legújabb propagandaszöveg? :D
16/19 Cubina válasza:
Mivel az oltás köztudottan belenyúl a hormonháztartásba (megzavarja a menstruációt, bőr vérzést, rendszertelen ciklust okoz, és ez a túlzott ösztrogéntermeléstől van), ezért nagyon is elképzelhető, hogy a mell is növekszik, hiszen annak növekedését is a hormonok/ösztrogén befolyásolja.
Nekem régen ösztrogén túltengésem volt, és emiatt túlságosan megnőttek a melleim, szóval van alapja a dolognak.
Nem jó ám a túlzott mellnövekedés, főleg ha már olyan méreteket ölt, ami zavarja az embert az életvitelében.
17/19 Cubina válasza:
*bő vérzést, nem bőr vérzést :)
18/19 anonim válasza:
Mi az hogy Pfitzer? 😀
Gyerekek,Pfizer!!!!
19/19 anonim válasza:
Na tessék, a szilikonmell gyártók lehúzhatják a rolót hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!