Vannak itt eü dolgozók? Ki hogy áll a kötelező oltáshoz???
Igaz, csak adminisztrátor vagyok, de az eüben. Sokan fognak felmondani, a kötelező oltás miatt.
De azt is lehet látni, hogy mennyien halnak meg.
"De azt is lehet látni, hogy mennyien halnak meg."
Előző! Mire gondolsz?Sokan vagy kevesen?
Nem értem miért lett törölve a hozzászólásom mert semmi olyan nem volt benne... gondolom a modi is oltásellenes. Egyébként háziorvos vagyok.
És igen, beoltattam magam, a harmadikkal is be fogom, igen legyen az eÜ dolgozóknak kötelező. És nem, aki ezért elmegy az EÜ-ből azért nagyon nem kár, mert alapból nem volt oda való.
#7-es
Én ezzel nem értek egyet. Kérdem én hogy a buszsofőr, a pincér, a kalauz, a postás kevésbé fertőző mint az eü dolgozók? Főleg hogy az eü-ben a maszk használat is maradt!!!
Arról nem is beszélve hogy az oltatlan eü dolgozók nem lesznek, önök megszakadnak a munkában. Így is fél évet kellett várni egy vizsgálatra. Eztán majd másfelet? Az eü összeomlása a cél. És ez hamarosan megtörténik! Az ember szíve vérzik. Ameddig a focimeccseken maszknélkül/oltás nélkül tombolnak az emberek. Az eü-sök maszkban szakadnak meg a munkában, és még olyanra kötelezik is őket, amit nem akarnak...
Milyen kísérleti fázisban könyörgöm? Fél Magyarország be can oltva, minimális mellékhatásokkal.
Továbbá nem kötelező itt dolgozni. Az EÜ dolgozók 95 százaléka be van oltva, a maradék 5 százaléknyi felelőtlen agyhalott pedig több kárt csinálna, mint hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!