Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vannak itt eü dolgozók? Ki...

Vannak itt eü dolgozók? Ki hogy áll a kötelező oltáshoz???

Figyelt kérdés
Sokan mondják megint hogy kilépnek az eü-ből. :(
2021. júl. 17. 14:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Eü-s vagyok, oltva vagyok.
2021. júl. 17. 14:07
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Én első körben oltattam magam, amikor lehetett.
2021. júl. 17. 14:11
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

Igaz, csak adminisztrátor vagyok, de az eüben. Sokan fognak felmondani, a kötelező oltás miatt.

De azt is lehet látni, hogy mennyien halnak meg.

2021. júl. 17. 14:11
 4/21 anonim ***** válasza:

"De azt is lehet látni, hogy mennyien halnak meg."

Előző! Mire gondolsz?Sokan vagy kevesen?

2021. júl. 17. 14:14
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokan. Az a baj, hogy annyira le van terhelve az eü. Már évek óta, hogy rengetegen meghalnak. Nem csak covidban.
2021. júl. 17. 14:34
 6/21 anonim ***** válasza:
Orvos vagy? Milyen orvos?
2021. júl. 17. 14:40
 7/21 anonim ***** válasza:
42%

Nem értem miért lett törölve a hozzászólásom mert semmi olyan nem volt benne... gondolom a modi is oltásellenes. Egyébként háziorvos vagyok.

És igen, beoltattam magam, a harmadikkal is be fogom, igen legyen az eÜ dolgozóknak kötelező. És nem, aki ezért elmegy az EÜ-ből azért nagyon nem kár, mert alapból nem volt oda való.

2021. júl. 17. 14:50
 8/21 A kérdező kommentje:

#7-es

Én ezzel nem értek egyet. Kérdem én hogy a buszsofőr, a pincér, a kalauz, a postás kevésbé fertőző mint az eü dolgozók? Főleg hogy az eü-ben a maszk használat is maradt!!!

Arról nem is beszélve hogy az oltatlan eü dolgozók nem lesznek, önök megszakadnak a munkában. Így is fél évet kellett várni egy vizsgálatra. Eztán majd másfelet? Az eü összeomlása a cél. És ez hamarosan megtörténik! Az ember szíve vérzik. Ameddig a focimeccseken maszknélkül/oltás nélkül tombolnak az emberek. Az eü-sök maszkban szakadnak meg a munkában, és még olyanra kötelezik is őket, amit nem akarnak...

2021. júl. 17. 16:06
 9/21 anonim ***** válasza:
47%
Se kedves háziorvos.. mi jogon köteleznek bárkit egy oltásra ami még nem biztonságos? Ha influenza lenne akkor oké, mert az már NINCS KÍSÉRLETI FÁZISBAN. de ez a covid oltás még bőven kísérlet alatt áll
2021. júl. 17. 16:18
 10/21 anonim ***** válasza:
59%

Milyen kísérleti fázisban könyörgöm? Fél Magyarország be can oltva, minimális mellékhatásokkal.

Továbbá nem kötelező itt dolgozni. Az EÜ dolgozók 95 százaléka be van oltva, a maradék 5 százaléknyi felelőtlen agyhalott pedig több kárt csinálna, mint hasznot.

2021. júl. 17. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!