Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyetértetek a Covid-19...

Egyetértetek a Covid-19 oltásról alkotott véleményemmel?

Figyelt kérdés

1. Szerintem aki átesett az oltáson abba felesleges az oltás, mivel ha ismét elkapja ugyanúgy beindul az antianyag termelés mint azok esetében akik oltva vannak.

2. Aki már beoltatta magát a kínai vakcinával 20%-nál nem alakult ki védettség, szerintem ugyanúgy védettek, de feleslegesen miért termelne antianyagot a szervezet. Szóval szerintem aki be van oltva kínai vakcinával ugyanúgy védett csak nála a vírus felbukkanásakor lép életbe az immunválasz. Más oltással ellentétben a kínai vakcina kivár és nem tartja védekező állásban az immunrendszert.

3. Az hogy csak az egészségügyi dolgozókat fogják kötelezően beoltani nem diszkriminatív? Ha már így állunk akkor vagy tegyék kötelezővé mindenkinek, vagy dönthessen róla minden ember szabadon hogy beadatja-e.

4. A védettségi igazolványoknak abszolút semmi értelme nem volt, valaki aki elkészítette ezeket viszont meggazdagodott...

5. Én átestem a víruson még márciusban, viszont a védettségi igazolványom 2 hét helyett 3 hónap múlva kaptam meg. Nem mintha hasznát vettem volna, de nekem aki ugyan úgy védett miért kellett ennyit várnom?

6. Maga Szlávik János mondta hogy aki átesett a víruson az már védett, viszont a legvédettebb valaki akkor lesz, ha átesett a víruson és kap egy oltást. Ezzel szemben Rusvai kijelentette hogy aki már átesett a víruson abba kár elpazarolni az oltást.

7. Ha kell 3. oltás, akkor lesz 4;5;6.-ik is? Félévente kell oltani az embereket, ha így folytatjuk nem pont az oltások miatt fog mutálódni és agresszívabbá válni a vírus?

8. A kormány miért csak azt hangoztatja hogy oltani, oltani, oltani, de tényeket nem közöl? Miért nem tud tiszta vizet önteni a pohárba és ha már szakemberekről van szó miért nem tudnak legalább egy videót összerakni arról hogy tényekkel alátámasztva meggyőzzék a lakosságot az oltásról, hogy elnyerjék a bizalmat az oltás iránt.

Tekintve hogy maguk a vakcinagyártók sem vállalnak hosszútávú következményekért felelősséget hogyan tudnék megbízni a vírusban?

Kérek valakit válaszoljon ezekre a kérdésekre, rengeteg pozitívumot és negatívumot hallani az oltásokról, de tényeket senki sem közöl, miért van ez? Tényleg meddőséget okozhat? Szklerózis multiplex előjöhet/felerősödhet? Epilepsziások egyáltalán oltathatnak? Pajzsmirigybetegekre milyen következményei lehetnek az oltásnak?

TÉNYEKET SZERETNÉK HALLANI!

2021. júl. 17. 03:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
19. Mivel konszenzus van ilyen kérdésekben a magyar hatalom is egy báb. Ugyanúgy szeretik a melegeket, transzikat. EU-s pénzért bármit. Aki kicsit figyeli a politikát tudja mi volt a legutóbbi népszavazás. A kormányzáshoz nem értő vezér már aláírt mindent, itthon eljátszotta a mártírt. Az meg fekete-fehér, hogy céljuk támogatni a másságot az új világban a vezetőknek, valamint a bevándorlókat. Ott is addig visszakozik csak a kormány még nincs szankció. Amelyik nyugger meg hisz ebben, szánalom. Kormány persze kicsit magáénak érezte ezt is. A szegényebb szír réteg nem kell ide, viszont a letelepedési kötvény jó biznisz volt, azt ki tudja milyen alvilági figurák kaptak állampolgárságot. Nem csak M1-et kellene nézni sok embernek.
2021. júl. 26. 15:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
21. Igen, ezzel abszolút egyetértek, viszont emberként mondhatna nemet, akár Gyurcsányról, akár Orbánról legyen szó. Tudom, pénz beszél...
2021. júl. 26. 16:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez így van. El lehet gondolkodni, miért erőltetik mégis, miért nem segítik elő, hogy egyáltalán tudjál róla, hogy átestél rajta.

2. Szerintem nem. A kínaival oltottaknál, ha nem volt antitest, T-sejtes immunitás se volt, amivel először próbálták kimagyarázni. Jól beégtek, most keresnek kifogásokat, de én inkább a "világhírű" immunulógusnak hiszek, aki állítja, hogy nincs. (Nem keverendő össze a betegségen átesetettekkel, akiknek már VOLT antitestjük. Ott van mit megjegyeznie a szervezetnek, a kínai oltásnál ez nem bizonyított.)

3. Ne tegyék kötelezővé senkinek! Szerintem egyébként ez egy egyszerű kiskapu. Mivel még kísérleti szakaszban van, nem tehetik mindenki számára kötelezővé. Ha csak az egészségügyi munkához kötelező, akkor lehet arra hivatkozni, hogy nem az, hisz dolgozhatsz máshol. Aztán szép sorban jön az összes többi szektor, ugyanezzel a módszerrel,amíg mindenkit rá nem kényszerítettek. Amíg van egy olyan munkakör, ahol nem kell, lehet mondani, hogy nem kötelező 🤷

4. Így van. A pénzszerzés és az oltás propagálására volt. Sajnos, elég sok embert be is lehetett vele húzni.

5. Hogy oltass!

6. Ebben Rusvainak van igaza, de ő se sokáig fogja mondani. Hamarosan az orrára koppintansk és "eszébe jut", hogy kell az az oltás átesetteknek is. Nem is egy, legalább kettő, de inkább három.

7. Igen. Azt nem tudom, hogy a mutációkat, hogy fogja befolyásolni, de az biztos, hogy az immunrendszer elfelejti, hogy neki bármi dolga lenne. Egy sima náthával se fog tudni megküzdeni.

8. Mert nem akar. Ha az igazságot mutatnák, senki nem oltatna.

Rövidtávon sokkal több oltási mellékhatás jelentkezik, mint amennyit bevallanak. A statisztikákba bekerül néhány mutatóba, hogy ne legyen feltűnő, hogy egy sincs. Az csak a jeghegy csúcsa, valójában a többszöröse van. Hosszútávúról meg még nem tudunk semmit.

2021. júl. 26. 17:49
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nem vagyok virológus, de egyetértek veled.
2021. júl. 26. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!