Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyetértetek a Covid-19...

Egyetértetek a Covid-19 oltásról alkotott véleményemmel?

Figyelt kérdés

1. Szerintem aki átesett az oltáson abba felesleges az oltás, mivel ha ismét elkapja ugyanúgy beindul az antianyag termelés mint azok esetében akik oltva vannak.

2. Aki már beoltatta magát a kínai vakcinával 20%-nál nem alakult ki védettség, szerintem ugyanúgy védettek, de feleslegesen miért termelne antianyagot a szervezet. Szóval szerintem aki be van oltva kínai vakcinával ugyanúgy védett csak nála a vírus felbukkanásakor lép életbe az immunválasz. Más oltással ellentétben a kínai vakcina kivár és nem tartja védekező állásban az immunrendszert.

3. Az hogy csak az egészségügyi dolgozókat fogják kötelezően beoltani nem diszkriminatív? Ha már így állunk akkor vagy tegyék kötelezővé mindenkinek, vagy dönthessen róla minden ember szabadon hogy beadatja-e.

4. A védettségi igazolványoknak abszolút semmi értelme nem volt, valaki aki elkészítette ezeket viszont meggazdagodott...

5. Én átestem a víruson még márciusban, viszont a védettségi igazolványom 2 hét helyett 3 hónap múlva kaptam meg. Nem mintha hasznát vettem volna, de nekem aki ugyan úgy védett miért kellett ennyit várnom?

6. Maga Szlávik János mondta hogy aki átesett a víruson az már védett, viszont a legvédettebb valaki akkor lesz, ha átesett a víruson és kap egy oltást. Ezzel szemben Rusvai kijelentette hogy aki már átesett a víruson abba kár elpazarolni az oltást.

7. Ha kell 3. oltás, akkor lesz 4;5;6.-ik is? Félévente kell oltani az embereket, ha így folytatjuk nem pont az oltások miatt fog mutálódni és agresszívabbá válni a vírus?

8. A kormány miért csak azt hangoztatja hogy oltani, oltani, oltani, de tényeket nem közöl? Miért nem tud tiszta vizet önteni a pohárba és ha már szakemberekről van szó miért nem tudnak legalább egy videót összerakni arról hogy tényekkel alátámasztva meggyőzzék a lakosságot az oltásról, hogy elnyerjék a bizalmat az oltás iránt.

Tekintve hogy maguk a vakcinagyártók sem vállalnak hosszútávú következményekért felelősséget hogyan tudnék megbízni a vírusban?

Kérek valakit válaszoljon ezekre a kérdésekre, rengeteg pozitívumot és negatívumot hallani az oltásokról, de tényeket senki sem közöl, miért van ez? Tényleg meddőséget okozhat? Szklerózis multiplex előjöhet/felerősödhet? Epilepsziások egyáltalán oltathatnak? Pajzsmirigybetegekre milyen következményei lehetnek az oltásnak?

TÉNYEKET SZERETNÉK HALLANI!

2021. júl. 17. 03:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

1. Ez igy van. Szamos a szeleskoru es hosszutavu vedelem letet bizonyito tanulmany jelent meg magas impakt faktoru tudomanyos folyoiratokban. Linkelem neked a legutobbit, amit olvastam. A natural immunity az antigen-specifikus adaptiv memoria mellett magaban foglalja a nyalkahartya vedelmet es az innate immunrendszer alacsonyabb aktivacios kuszobet hasonlo fertozes eseten, amit a vakcinacio nem biztosit, igy a tunetes ujrafertozodes eselye is alacsonyabb az atesest kovetoen.

[link]

2. Ez nem igaz. Ha a vakcinaciot kovetoen nincs kimutathato antitest termeles, akkor immunvalasz sem volt. (Ugyanez nem igaz a fertozesre, ott pont forditva van. A gyors es hatekony innate immunvalasz a nyalkahartyan terminalja a fertozest, igy az tunetmentesen vagy enyhe tunetekkel zajlik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem alakul ki memoria. Egyreszt innate memoria (trained immunity), masreszt ebben az esetben is bejutnak antigenek a nyirokcsomokba, ahol memoriasejtek differencialodnak.)

Ugyanakkor ez nem feltetlenul es nem minden esetben a vakcina hibaja. El kell fogadni azt a tenyt, hogy a felnott populacio immunologiai szempontbol heterogen, az aktiv immunizacio pedig, leven az immunrendszerre epul, csak annyira hatekony, amennyire az immunrendszer az. Az immunizacio hatasfoka a naiv T sejt repertoar korral osszefuggo beszukulese miatt korral csokken. Csokkent immunizacios hatekonysagra szamithatnak a civilizacios betegsegekkel elok is, a kovetkezmenyes immunszuppresszio miatt, ami a fertozesre valo fogekonysagot is noveli. A civilizacios betegsegek eseteben tobbnyire az elhizas a kiindulopont, a feher zsirszovet erosen immunszuppressziv hatasu, ezert van az, hogy a sulyos fertozottek kozott tarsadalmi aranyukhoz kepest felulreprezentaltak az elhizottak.

A fenti esetekben lehet probalkozni mas vakcinakkal, de igy is lesz a populacionak egy olyan resze, amelyik nem vagy csak reszlegesen immunizalhato. Szamukra csak a terapia adhat remenyt. (Illetve bizonyos esetekben az eletmodvaltas, a feher zsirszovet immunszuppressziv hatasa egy pontig reverzibilis.)

3. De, diszkriminativ. Ahogyan az oltott/oltatlan megkulonboztetes is. A 2es pontban leirtak miatt kockazatcsokkentesrol csak az egyen szintjen beszelhetunk. Sarkitva: egy 25 eves egeszseges fiatal oltatlanul is kisebb kockazatot jelent, mint egy ugyanilyen koru elhizott vagy egy 70 eves oltottan.

4. Pontosan.

5. En ugyanezt tapasztaltam a kornyezetemben. Inkabb nem irom le, hogy szerintem miert.

6. Lasd 1es pont. A jarvanycelebtudosok ellen meg a fuldugot javaslom. Ha korrekt es konzisztens, szakmailag hiteles velemenyt szeretnel, de nem vagy jaratos a biologiaban, hogy magad olvass szakirodalmat, akkor meg Letoha Tamas oldalat. Teljesen korrekt tudomanyos es velemenycikkeket oszt meg, osszefoglalot is ir hozzajuk, laikusok szamara is ertheto nyelvezettel. A novere pedig a szegedi covid reszleg vezetoje.

7. De, lehetseges. A mutaciok random tortennek, az elterjedesuket viszont a szelekcios nyomas iranyitja. Igy termeltek ki a lezarasok a gyorsabban terjedo variansokat. Az immune escape mutansok az elhuzodo fertozesben szenvedok szervezeteben alakulnak ki, oltottan vagy oltatlanul, az immunrendszer nyomasa alatt. A szelekcios kozeget pedig az immunizaltak biztositjak. A fertozesen atesettek a szelesebb koru es az innate immunrendszerre is kiterjedo vedelem miatt kevesbe. Ezt itt hosszu lenne reszletesen kifejteni. Ennek a megertesehez linkelek neked egy cikket, amit elolvasol, ha erdekel. Ez szerintem laikusok szamara is erthetoen osszefoglalja (bar azt lehet nem tudom jol megitelni, hogy mi az, ami laikusok szamara is ertheto). Ha kerdesed lenne, irj.

[link]

8. Erre inkabb nem valaszolok reszletesen, pedig lenne velemenyem. Reszben azert, mert a hiszterizalt tarsadalom nem akarja hallani es elfogadni a valosagot, peldaul azt, amit a 2., a 3. vagy a 7. pontban irtam. Egyszeru es biztonsagot igero valaszokat akarnak hallani es hinni bennuk.

+1: Nem veszelyesebb. Jelenlegi kulfoldi statisztikak szerint kisebb a halalozasi arany es a sulyos fertozes aranya is. (Bar ennek sok osszetevoje lehet.)

2021. júl. 18. 01:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök annak, hogy egyre több ember ébredezik, s nem dől be minden hülyeségnek, amit a média nap, mint le akar nyomni mindenki torkán. Nem megyek bele inkább részletesen a gazdasági vetületébe a jelenlegi helyzetnek, hogy mi a terve az "elitnek", de érdemes a Great Resetet elolvasni. Ez mind megmutatkozik a magas ingatlanárakban, hogy hitellel csábítják az embereket új ingatlanhoz, új autóhoz, hatalmas csapda.
2021. júl. 18. 17:42
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Kedvenc érveim az oltott "entellektüel" rétegtől:

1. "Kiskorunkban is kaptunk vakcinákat, a Hepatitis oltás most is kötelező."

-Igen, azok valóban oltások voltak, mivel az oltás az röviden tömören egy gyengített vagy elölt patogén, ami ellen a szervezet ellenanyagokat termel, ezzel elősegítve az immunrendszert a megfertőződés után. A mostani "oltások" nem a klasszikus értelemben vett oltások, hanem génterápiás eljárások. De továbbmegyek, a Hepatitis oltást csak akkor kezdték el forgalmazni, miután biztonságossá nyilvánították azt. A Covid elleni oltásoknak még nem ismerjük a hosszútávú következményeit.

2. "A kötelező oltás nem diszkriminatív, hiszen jogsit sem kaphat akárki."

- Ez eddig a legidiótább érv, vagy párhuzam, amit az összes közül hallottam, mivel senkinek sem kötelező vezetni. Vagyis, senkinek sem kötelező védekeznie a vírus ellen, de aki szeretne, az felveheti az oltást - azaz megszerezheti a jogosítványát is, ha szeretné. Ilyen egyszerű.

3. A tudósok jobban értenek hozzá, miért nem bízol az orvosokban?

- Azért nem, mert én nem arra voltan kondicionálva, hogy feltétlenül és vakon megbízzak minden jöttment orvosban, illetve szerencsére rendelkezem kritikus gondolkodással. A fájdalomcsillapítók és egyéb oltások működésében megbízom, hiszen bátran lehet állítani és empirikus adatokkal bizonyítani, hogy biztonságosak. Azt a génterápiás eljárást, amit oltásnak csúfolnak pedig most először próbálták ki az emberekeb. Igen, ezt Szlávik is bevallotta élő adásban.

Még egy dolog, édesapám orvos, de fogalma sincs arról, hogy mit csinál pontosan az mRNS, mivel ők az orvosin abban az időben még nem tanultak ilyen szinten molekuláris genetikát. Ebből kiindulva, hogy a büdös francba tekinthetnénk releváns forrásnak azokat a háziorvosokat, akiknek fingjuk sincs az oltást működéséről? (Nemhogy még a celebeket, akik ráadásul az intelligenciahányados haranggörbéjén az alacsonyabb tartományába esnek).

4. "Az oltásellenesek buták."

- Igen, nagyon sok ember paranoiás, elismerem, és ez főleg a tanulatlanságnak köszönhető. Pista bácsi nem fogja megérteni, hogy mi az az antigén, mert még középszintű biológia tudással sem rendelkezik, ellenben hajlamosabb a konteókra, mivel nem képes kiszűrni a hiteles portálokat. DE, nem minden "oltásellenes", valójában inkább úgy fogalmaznék, hogy koronavírus-oltás szkeptikus terjeszti vagy hisz a bolondságokban. Miért olyan kib*szott nehéz elfogadni, hogy valaki ÉLNI SZERETNE A DÖNTÉSI JOGÁVAL?

5. "Akik nem oltatják be magukat, azok nem hisznek a koronavírus veszélyében és ezáltal veszélyeztetik mások életét."

- Én borzasztóan félek magától a koronavírustól, minden higiéniai szabályt betartottam és most is betartok, mind a mai napig kerülöm a tömegrendezvényeket. Egyébként meg a vírus nem a levegőben, hanem cseppfertőzéssel terjed, vagyis ameddig valaki nem tüsszent, nem köhög zárt térben, vagy közvetlenül az arcodra, addig szinte esélytelen elkapni.

5+1 "Szerinted mindenkinél okosabb vagy? Jobban tudod, mint azok, akik létrehozták a "vakcinát"?"

-Ezen lehet sokan meg fognak lepődni, de a megalkotójuk sem vállal garanciát a következményekért. És senki sem tagadja, hogy nem lehetnek hosszútávú következményei ennek az anyagnak.

2021. júl. 18. 20:21
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
13. Ez egy nagyon jó összefoglalás. Amúgy az én háziorvosom se nyomatja ezt a hülyeséget, max, ha nagyon muszáj, s mindenáron oltatni kell, a kínait adatná be. Én féltem, hogy sokáig nem marad a pályán, pedig a leglelkiismeretesebb orvos, akivel találkoztam eddig. Ezt anno a gazdasági iskolában belém vésték egy életre, ami annyira jó, annak reklám se kell, főleg ilyen szinten, amire a propaganda is ráépül. Kicsit..., nagyon Hitleres, ami manapság itthon megy.
2021. júl. 18. 22:11
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak az oltást tolják erőszakkal, hanem az 5G-t is. Aminek ugyancsak nem bizonyított a hosszútávú eü-i hatása. Balatonfűzfőn pl nem akarják, ennek ellenére nem szólhatnak bele, az az indok, hogy a gazdasági fejlődést akadályozza, sérti. Magyarán a gazdaság fontosabb, mint az ember egészsége. Gusztustalan egy világban élünk, a sok korlátolt elméjű egyén meg letudja annyival, hogy "konteós vagy, alusapkás vagy, stb." Ezzel nyugtatják a kis lelkiismeretüket, de megsúgom, ők is ugyanúgy mennek a levesbe, ha arról lesz szó. A siófoki nonszensz arcfelismerő rendszerről nem is beszélek már...
2021. júl. 19. 02:17
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
Kenyszeroltas, kenyszer 5G, digitalis egeszsegugyi igazolvany, arcfelismerok telepitese es most az automatizalt netes megfugyelesunk es lehallgatasunk unios torvenyet szavazta meg az ellenzekkel! egyutt a fidesz. Kicsit furcsa keppe kezd ez a puzzle osszeallni.
2021. júl. 19. 12:12
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
16. Van a neten egy Szedlacsik Miklós nevű úriember, egy idiótának nézik sokan, aztán évekkel ezelőtt beszélt ezekről, s lám, én is mondogattam tavaly, már ennek a hülyeségnek az elején, hogy lesz itt zöldkártya is, egy komplett idiótának néztek, aztán tessék. Ez már nem összeesküvés-elmélet, ez már összeesküvés-gyakorlat, ellenünk, emberek ellen. Az 5g-re mi szükség is van amúgy, nekünk, embereknek? A 4g nem elég gyors? Nem tudom, nekem a 300/100 bőven elég. Miért nem a stabil, optikai hálózatot bővítik?
2021. júl. 19. 13:02
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyomatják az oltásos hülyeséget. Akinek még kétségei vannak, hogy Orbán egy hazaáruló azt tudom sajnálni. Kezdve az eü-vel, folytatva mindenhol, ha hagyjuk. Nemzeti és nemzetközi ellenállás esetén viszont bajba lesznek. Nem a víruson kell lovagolni, inkább azon, hogy Gates, Schwab megdögöljön valamint a WHO nyomorékokból a szart is kiverje valaki. Ezer éve le volt írva, hogy tervszerűen megy. Most vagyunk abban a szakaszban, amikor kötelezni akarnak mindenkit. Terveznek bevezetni több helyen kötelező oltást, de aki nem fogadja el, elvileg a munkája megmarad, csak átcsoportosítják. Az kérdés, hogy egy étterembe ez, hogy lesz, mikor a kutya se menne már dolgozni amúgy se ilyen helyekre, de erőltetik ezt. Régen a sok fotelproli kiment a netadó miatt, most mikor az emberéletek a fontosak, akkor semmi? Nyugodtan meg lehet nézni a beszámolókat a Pfizer oltás után miket okozhat, le van írva feketén-fehéren. Persze van akinek semmi baja. El kellene gondolkozni, nem-e pár ember placebót kap! A tervezett vakcinagyár, többszöri oltás meg biztos nem az emberiség mellett van. Nem véletlen a birkák fele sem akar 3. oltást, biztos annyira öröm volt az első 2. Vírus a terv része és a halálos ráta is nagyon csekély a mutánsokkal egyre inkább gyengül. A szitán át látni is kellene. Akik meg nem oltattak eü-ben valszeg gondolkodnak, tudnak valamit. Csak azt nem tudom, egyelőre nem, de később sok szakmához írnák elő, akkor ki dolgozna? Nem csak a megjelenő mellékhatások miatt, hanem a halálozás miatt is? Egyszerűbb olyan országot nézni, ahol gondolkoznak is, vagy fel kell lépni ez ellen. Pár hónapja önkéntes oltás, ma már feszegetik a határokat. Hihetetlen pár ember mai napig reménykedik, pedig lesz itt 10. oltás is. Majd mindenki dolgozik éhbérért feketén? Mondjuk am sincs nagy különbség. Napi 5 új fertőzés ország lezárás, régen influenza meg 1000-ek, senkit se érdekelt.
2021. júl. 26. 14:27
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
18. Én sajnos azt látom, hogy ez az emberiség megásta a saját sírját. Reményteli persze, hogy egyre többen ébredeznek, de ezt a háttérhatalom is látja, ezért szállnak rá újabban a gyerekekre ezzel az LMBTQ-val. Nagy most a szülők, pedagógusok felelőssége is.
2021. júl. 26. 15:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Lebontanánk a Covidban meghaltakat alapbetegség nélkül, szinte alig lenne. Alapbetegséggel viszont lenne pár ezer, bár hallunk olyat, hogy Covid halott, de köze se volt hozzá. Itt jön a képbe a média szerepe. Amennyiben nem nézek tv-t, rádiót se hallgatok, gőzöm sincs az egészről. Amennyiben viszont igen, nem tudom elkerülni az egészet az erőszakos oltással az élen. Túléltem a kezdetit, a brit variánst, pedig szeretett elnökünk szerint mindenhova bekopog és fertőz. Voltam tesztelve is, jártam itt-ott, semmi. Az oltás pedig tartalmazza a vírus tüskefehérjéjét, elölt vírust attól függ. Amivel egyszer már találkozik a szervezet, azt felesleges oltatni, mert valószínűleg ismeri és legyőzi. A vicc viszont az, hogy rengeteg embert nem érintett az egész vagy ha el is kapta észre sem vette. A megállítást az injekció nem garantálja, maximum könnyebben legyőzi az ember halál nélkül. Viszont, akinél már annyira ramaty az egészség azt az oltás fogja megölni. Továbbá mivel mindenki különböző nem vehetünk készpénznek 50 ezer emberen történő előpróbát. Sok ember megbánta már az oltást, ismerek olyat is, aki igazolt Covidos volt enyhe tünetekkel. A kapott Pfizer viszont csinált 190/100-as vérnyomást. A veréb orvosok meg, talán az oltás a gond. Mivel életébe nem volt magas, így biztos, nem pedig lehet. Érdekes, hogy maga a köhögés, enyhe orrfolyás volt a Covid, amit a szervezet legyőzött könnyen a beadott vakcina meg majdnem halált okoz úgy, hogy ugyanannak a vírusnak egy részét kapta, ami meg se kottyant. Amikor meg lesz napi kreált 500 fertőzött akkor oltatunk mindenkit ilyennel, mert különben 9.8 millió főt kell holnaptól kórházban kezelni. Sokkal több a megengedett halálozás is mint kellene és szerintem az eltitkolt még jóval több az oltások után, csak ezt nem lehet így kimondani mert egyrészt sok orvos a lelkét is eladta, másrészt pedig aki évekig nem volt kontrollokon, arra azért nem lehet rámondani, hogy tuti attól. Facebookon ment ez a nürnbergi per, de lehet, hogy kamu, pedig jó lenne valaki(k) eszes, hozzáértő foglalkozna ezzel és lennének lépések, mert nem feltétlen minden normális, nagyon nem!
2021. júl. 26. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!