Kb 5 napja minden izületem fáj és kattog, ez mitől lehet? 19/L vagyok
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 14:42
1/9 anonim válasza:
Igyál több folyadékot. Egyél omega 3 halolaj kapszulát. Próbáld ki, egyből nem fog hatni kb. 2 hét. És ha akkor is ezt tapasztalod keress fel egy sportorvost.
2/9 A kérdező kommentje:
Most napi 3 litert vizet iszom, ennél is többet igyak? Köszi a választ!
2010. aug. 27. 14:46
3/9 anonim válasza:
Jó masszírozás sokat javítana. Mondanád hol kéred én meg csinálnám :)
4/9 anonim válasza:
Első vagyok! Akkor valóban sokat iszol, mondhatni eleget! Egy kis testedzés is jól jöhetne!Átmozgatni minden izmodat, izületedet, bevagy rozsdásodva.
5/9 anonim válasza:
Igen átkéne jól mozgatni 1 este ;) finom tea és 1 kellemes központi fűtés mellett:)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, és milyen gyakorlatokat végezzek? (Mármint úgy nagyjából, h erősítőst vagy nyújtóst, vagy milyet?)
2010. aug. 27. 14:55
7/9 A kérdező kommentje:
Központi fűtés augusztusban?!:D
2010. aug. 27. 14:55
8/9 anonim válasza:
Októberben gondoltam :D
Nyújtást. de ne durván.
9/9 anonim válasza:
Én ajánlanék neked egy thai masszázst, kiválóan hat az ízületekre. (Tudok segíteni.) Napi 3 liter elég, ha nem végzel nagyobb sporttevékenységet ebben a melegben.
Gyógymasszőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!