Mitől ennyire kellemetlen szagú (büdös) a lábam?
22/F vagyok. A probléma az lenne hogy nagyon izzad a lábam.Ez az izzadás iszonyat kellemetlen szaggal jár! Megpróbáltam ecetes vízben mosni,próbáltam különféle lábspray-et is! Napi 2 alkalommal is mosom a lábam sajna mind hiába.Képtelen vagyok 3-4 naponta vásárlni új cipőt, adidas zoknikkal mind hiába.
Már ott tartok,lassan a munka helyemre nem merek be lépni,annyira kellemetlen ez az egész számomra!
Sajna a munkám végett kötelező a cipő és zokni viselés.
Értelmes tanácsokra lennék kíváncsi!
Amitől lehetőleg elmúlik(vagy legalább is csökken) az izzadás és a kellemetlen szag is gyorsan !
A lábszagot az izzadságban tenyésző baktériumok okozzák.
Dezodor a lábra is. Pl. FA stick.
Cipők fertőtlenítése. Sanytol (Rossmann).
Milyen cipőket veszel? A nem szellőzőek, műanyagosak, műbőrök nagyon tudják rontani a helyzetet maximális higiénia és a legjobb zoknik mellett is.
Próbálj jó minőségű, szellőző sport- vagy bőrcipőket hordani, persze rendes zoknival.
Szagtalanító spray, gyakoribb mosás, lehetőleg váltogass is több cipőt 1-2 naponta, hogy ki tudjanak szellőzni, száradni. A teafaolajos lábfürdőt, hintőport is kipróbálhatod meg dezodor a lábadra (van spéci lábdezodor is, de nekem a sima is segített).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!