Covid elleni oltás mennyire hatásos? És miért keletkezik némelyiküknél halál?
Nálunk szlovákiában összesen 2 millió lakos be van oltva. Ebből a 2 millióból 5en meghaltak. A média azt állítja, hogy nem az oltás végett haltak meg, hanem hogy voltak alap betegségük. De makk egészségesek voltak. A főnököm munkában mondta múltkor nekünk, hogy meghalt az anyósa, és 1 hónapja volt oltáson. 1 hónapja rá meghalt reggelre. A boncolás eredményeit még nem tudják. Egészséges ember, semmi egészségügyi problémái nem voltak. Lehet nem az oltástól halt meg, de lehet, hogy igen. Eddig 2x kellett, hogy be legyenek oltva az emberek Pfizer oltással. Már találgatnak, hogy 3-4 adaggal fogják oltatni az embereket.
Miért halnak bele egészséges emberek az oltásba? Nem vagyok oltás ellenes, de félek, hogy meghalok benne.
Nálunk szlovákiában már 20€ az antigén teszt. Most ezt vegyétek úgy, ha kellene minden héten antigén teszt mennyire jön ki ez egy hónapra. Betegség az egész. Csak hogy menjünk oltásra. De hogy meghalsz benne senki se vállal felelősséget érted.
Koronavírusos fertőzött voltam, benne voltam, igaz enyhe tünetekkel, de szerintem maga az oltás elég szép üzlet a kormány számára. Mi parasztok legyünk be oltva de ők nem fogják magukat be oltatni. Édesanyám chron beteg, nagyszüleim onkológus betegek, csoda hogy túl élték. Mondom lehet hogy ők túl élték, de lehet én nem élem túl. Lehet tudni, hogy milyen össze vételeire lehetek allergiás?
Magyarországon hányan haltak meg oltásban? És voltak alap betegségük? Magyarázza el nekem, hogy miért halnak bele emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!