Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magas pulzus stressztől, mit...

Magas pulzus stressztől, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A húgomról van szó. 19 éves, alapból is szívbeteg (diastoles dysfunkcio).

Viszont most hetek óta rá van stresszelve a pedofiltörvényre (a húgom leszbikus, rosszul viseli a sok gyűlölködő kommentet, ami összemossa őket a pedofilokkal).

Én nem értek a szívbetegségekhez, csak egy 21 éves lány vagyok. A szüleinktől nem kérhetünk segítséget, ők nem tudják, hogy a húgom leszbikus. Valószínűleg nem viselnék jól, balhé lenne, ha kiderülne.

De a húgom teljesen ki van készülve, ma a munkahelyéről (nyári diákmunka) is hazaküldték, mert olyan rosszul volt. Amikor hazajött, 183 volt a pulzusa, pedig csak 50 métert sétált a buszmegállóból. Napközben is sokszor 150 körül volt neki, ha felkelt, fekve 90-100 között. A háziorvost hívtuk, írt beutalót kardiológiára, de csak augusztus közepére adtak időpontot.

Nem tudom, mit tegyek. Nagyon félek, és a húgomon is látom, hogy retteg, de nem tudja abbahagyni a stresszelést.

2021. júl. 9. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyenem. Citromfű tea segített ezen.

Illetve pszichoterapeuta!

2021. júl. 9. 00:55
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Leváltani O1G-t, sokmindenen segítene
2021. júl. 9. 01:44
 3/4 anonim ***** válasza:
pulzuscsökkentő. nekem is stressz miatt volt. írt fel a háziorvos
2021. júl. 9. 04:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Bétablokkolót (bisoblock) szed, nem sokat segít neki.
2021. júl. 9. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!