Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Karos ennyi fajdalom csillapito?

Karos ennyi fajdalom csillapito?

Figyelt kérdés

Igazabol eletembe szinte sosem szedtem fajdalom csillapitot vagy egyeb bogyokat. Kerultem.

Most viszont ki jott rajtam a sarcoidozis, ez egy joindulatu betegseg ami a tudomet tamadta meg. Mindenenem faj, izuleteim es csak ugy random sok mas is. Neha annyira faj a karom, hogy egy kis mozdulattol is rosszul vagyok. Par napja voltan tudotukrozesen es varom az eredmenyeket, lehet lesz kezeles is. De addig nagyon szenvedek es egy napot csak fajdalom csillapitoval tudok at veszelni. Nem egyszeru pihenni sem, mert kulfoldon elunk es van egy 5 honapos babam es nincs segitsegem, Apuka dolgozik.

Mennyire karos minden nap fajdalom csillapitot be venni? Amugy pracetamol es ibuprofent valtogatom.

2021. júl. 5. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Váltogass még többet, paracetamolt nem szabad sokáig szedni, de azért néhány napig igen. Attól is függ, hogy egy nap mennyit veszel be. Nem szoptatsz?
2021. júl. 5. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Azt nem irtad mennyit veszel be egy nap.

Kerdezd meg a gyogyszertarost hogy mennyit szabad vagy az orvosodat.

2021. júl. 5. 18:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem szoptatok sajnos, emiatt nem volt eleg tejem sem. 1 et veszek be, nagyon ritkan 2 ot. Orvosok itt ejjel nappal mondjak a paracetamolt kb mindenre. Eletuk a paracetamol
2021. júl. 5. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Napi 1 v.2 nem sok. Ennyit nyugodtan szedhetsz több fajtát váltogatva.
2021. júl. 5. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Olyan kell, ami nem káros a gyomorra. Legtöbb fájdalom csillapito fekelyt okozhat.

Szerintem flamborin az egyik ami jó és 4 óránként lehet bevenni

2021. júl. 6. 03:45
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Paracetamol nekem nem is hat.
2021. júl. 6. 03:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Flamborin= Algopyrin.
2021. júl. 6. 07:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Baratomnak sem hat a paracetamol. Nekem igen

2021. júl. 6. 11:35
 9/10 Laylah ***** válasza:

Nekem sem hatott a paracetamol.

De pl. Algopyrint vagy annak megfelelő összetételű fájdalomcsillapítót nem minden országban árulnak, Angliában pl. tiltott az egyik összetevője.

2021. júl. 7. 09:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, itt nem kapni
2021. júl. 7. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!