Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális hogy nem jött még...

Normális hogy nem jött még meg a védettségi igazolványom?

Figyelt kérdés
Pontosan 2 hete oltottak be de a védettségi igazolványomról semmi hír. A környezetemben lévő emberek max 10 napon belül megkapták. Normális hogy még nem jött meg vagy kezdjek el aggódni hogy lett vele valami? Az onlinet nem tudom használni mivel nincs ügyfélkapum (most fogok azt is csináltatni) Amúgy nem mintha terveznék olyan helyre menni ahova kéne, főleg most hogy már kb sehova nem kell de ha már beoltattam magam akkor jó lenne ha megkapnám.

2021. júl. 5. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen mindegy hogy van e vagy sem, hacsak nem akarsz kulfoldre utazni olyan orszagba.
2021. júl. 5. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 2. oltás napján (első után 3 héttel) jött meg.
2021. júl. 5. 16:15
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Igen tudom, a kérdésben le is írtam de szeretném megkapni azért meg a rendezvényekre, koncertekre továbbra is kell.

#2 Köszönöm a választ, akkor ezek szerint még nem késik az enyém sem csak az ismerőseim kapták meg mind hamar

Ha valakinek van még tapasztalata az írja meg, kiváncsi vagyok rá.

2021. júl. 5. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Március végén voltam beteg, májusban még mindig semmi. Május 26-án mentem oltásra, másfél hát után egyszerre jött meg a 2 kártya 😃
2021. júl. 6. 05:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, május 20-án engedtek ki a karanténból, június 25-én jött meg az igazolvány, páromnak, aki ugyanazon a napon, ugyanazon a címen szabadult, 2 héttel előtte.
2021. júl. 6. 08:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Na végül tegnap megjött, 15 nappal az első oltás után. Köszönöm mindnekinek a válaszokat
2021. júl. 7. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem még áprilisban oltottak az elsővel, azóta se kaptam meg. :(
2021. júl. 7. 19:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!