Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lett covid elleni oltás után...

Lett covid elleni oltás után valami egészségügyi problémád, amit az oltásnak tulajdonítasz?

Figyelt kérdés

Ha, igen, leírod, hogy mi? Sztorik is érdekelnek. Orvoshoz fordultál-e, ha igen, mit mondott stb.

Kérlek, az oltás szuper, senkinek nem lesz tőle baja, minden konteó... tartalmú kommenteket most hanyagoljuk. Szerintem a kérdésből kiderül, hogy az érdekel, akinek igen, személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

2021. júl. 4. 17:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
9%
Jhaaj, már megint elkövettem azt a hibát, hogy hülyékkel álltam le vitatkozni. Tökmindegy mit mondok, az úgyis sz@r lesz, és bele fogtok kötni. Ha a kérdező álláspontján lennék, akkor más jönne osztani az észt. Tudnék mit válaszolni, lenne bőven amit hozzá tudnék fűzni a gondolatokhoz, de akkor sose lenne vége.
2021. júl. 4. 22:10
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak azóta gyakrabban fáj a feje,többször szédül. Az előtt nem voltak ezek ilyen gyakoriak. Persz ezek nem súlyosak,de az ember közèrzetèt rendesen befolyásolják.
2021. júl. 5. 10:19
 23/37 anonim ***** válasza:
78%

11: Legyen. Nem mehetek majd moziba, meg színházba meg nem ülhetek be étterembe? És? Akkor mi van? Megáll az életem? Vagy mi történik? :D Nem mehetek utazni, hordani kell a maszkot? Akkor hordom. Eddig is hordtam folyamatosan, marhára nem érdekel. Nem mehetek ki éjjel, na és? Van kert, ki lehet ülni, kiviszed a tv-det a medencéhez, nézel filmet, főzök, rendelek. A többit meg kivárom..

27N

2021. júl. 5. 11:32
 24/37 anonim ***** válasza:
82%

23

Pont így vagyok ezzel én is!

2021. júl. 5. 11:37
 25/37 anonim ***** válasza:
57%

Na ebből is látszik, hogy nem nektek kellett panelházban végigrohadni több mint egy tanítási évet, az amúgyis tökéletes oktatásban, hát még ha online van. Természetesen barátoktól távol, akik rendszerint másfél órára laknak tőlem. Lehet hogy a többségnek ez nyaralás volt, de nekünk erősebb tanítás volt mint alapvetően - azért megnézném, mennyire lennél ilyen nagy arc, miután reggel 7-től este 5-ig megállás nélkül a telefonodat/laptopodat bámulod miközben szívják le az agyad, aztán annyi házit adnak fel, hogy örülsz ha éjfél előtt végzel. Ha nem csinálod, persze jönnek a beírások, a tanárok nagy része nem tolerálja a késést. És akkor éjfélkor mehetsz még tisztálkodni, és kb. rögtön az ágyba, mert másnap ugyanez újra. Nulla szociális élet, a mozgást is nehéz így megoldani (nekem sikerült, kaptam is a matektanáromtól rendesen). /és akkor azt mondják, hogy a munka a rosszabb/

A mozit, kajáldákat, színházakat én sem sajnáltam, akkor sem mentem, mikor még nem volt covid. Nekem az alapvető emberi létezés fogalma hiányzik, és ebből vettek el egy évet, amit soha nem kapok vissza.

De persze, jöjjön még a bunkózás, hiszen neked tökmindegy, nem neked szar :) Ha ennyi empátia nem szorul beléd, az téged minősít.

2021. júl. 5. 17:36
 26/37 anonim ***** válasza:
11%
Ja, még mielőtt jönne ez is: nem járok körmöshöz, sminkeshez, fodrászhoz (azt itthon meg tudjuk csinálni). Nem járok buliba, nem iszom. Én a normális utat választottam: normális emberekkel minőségi szociális élet. Ez az amit elvettek. Házibulikat nyugodtan tartott bárki aki akart, de erre nekem/nekünk nincs igényem.
2021. júl. 5. 17:38
 27/37 anonim ***** válasza:
40%

Megkaptam az elsőt, kb 1 hét múlva hőemelkedésem lett. Szerintem ez miatt. Nem vagyok lázas tipus, úgyhogy csak ettől lehetett.

Megkaptam a 2.-at, nagyon fájt a helye, fel is dagadt rendesen. Eltelt 1 hét és még mindig, pedig borogattam is. Aztán elmúlt :)

2021. júl. 6. 05:53
 28/37 anonim ***** válasza:
41%

Pfizert kaptam, semmi.

Pedig kib*%$|£|*ul féltem.

2021. júl. 6. 14:37
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Fájt az oltás helye kb 2-3 napig kicsit de folyamatosan,így egy idő után idegesített már, kellemetlen volt. 2 héttel korábban megjött a menstruációm. 2. Oltásnál jeleztem az orvosnak, aki szerint nem az oltástól jött neg korábban ennyivel.. mondtam neki, hogy el is hinném ha csak velem fordult volna slő de rengeteg barátnőmnek bekavart, vagy késett vagy sokkal korábban jött meg vagy kimaradt teljesen. Általában ez egy ciklust érintett, utána rendeződött.
2021. júl. 9. 01:27
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Én az oroszt kaptam, de semmi bajom nem lett.
2021. júl. 11. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!