Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lett covid elleni oltás után...

Lett covid elleni oltás után valami egészségügyi problémád, amit az oltásnak tulajdonítasz?

Figyelt kérdés

Ha, igen, leírod, hogy mi? Sztorik is érdekelnek. Orvoshoz fordultál-e, ha igen, mit mondott stb.

Kérlek, az oltás szuper, senkinek nem lesz tőle baja, minden konteó... tartalmú kommenteket most hanyagoljuk. Szerintem a kérdésből kiderül, hogy az érdekel, akinek igen, személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

2021. júl. 4. 17:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
24%
#6 az oltást ott dicsőítem, ahol én akarom. Remélem, a 4. hullámban csak az a 4.2 millió ember lesz korlátozva, akik nincsenek beoltva :)
2021. júl. 4. 19:33
 12/37 anonim ***** válasza:
25%

"Ha orvos lennél, se állapíthatnád meg itt látatlanban, hogy adott ember panaszait mi okozza, vagy mi nem."

Jajaj, nagyon el vagy tévedve, az egész egészség kategória arról szól, hogy egymást diagnosztizálják az emberek látatlanban, itt miért ne lenne szabad? Csak mert te azt mondtad? Juj :D

2021. júl. 4. 19:35
 13/37 anonim ***** válasza:
22%
#11 én is. Érdekes, Ny - európai országokban nem ez a hozzáállás az oltás hoz.
2021. júl. 4. 19:36
 14/37 A kérdező kommentje:
Jesszus! Nem nagyon járok az egészség topicban. Bocs, hogy nem tudtam, hogy ez egy óvoda. Azt hittem, az emberek itt is csak simán értelmezik a kérdést, és válaszolnak rá. Annak a néhány embernek, aki meg tudja ugrani a feladatot, annak köszönöm. A többieket megkérem, keressenek maguknak másik kérdést a feszkóra.
2021. júl. 4. 19:49
 15/37 anonim ***** válasza:
26%
#13 a nyugat-európai országokban az egész élethez való hozzáállás más :)
2021. júl. 4. 20:06
 16/37 anonim ***** válasza:
42%
#14 te nagyon naiv vagy.
2021. júl. 4. 20:12
 17/37 anonim ***** válasza:
73%

16

A kérdezőnek igaza van, mert már az elején le szögezte, hogy csak a kérdésére adott válasz érdekli és nem a kötekedésre kíváncsi!

De természetesen, mint itt szokás mindig van valaki aki csak azért van fent, hogy le töltse az a dühét és fel jön kötekedni!

A kérdező nem naív, de te értetlen vagy és kötekedő.

2021. júl. 4. 21:20
 18/37 anonim ***** válasza:
22%

Alapvetően nem szoktam trollkodni, de már tényleg nagyon elegem van ebből az egészből, hogy mindig mindenki virológus, meg szakorvos, akár saját, akár más életében. Rohadt unalmas, hogy mennék válaszolni egészségügyi kérdéseket (mint laikus, és nem mint orvos), de minden harmadik kérdés az oltásról szól. A kérdés témáját pedig elég sok helyen megtalálná, akár régebbi kérdésben, akár más felületen.

Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen kérdés teljesen értelmetlen több szempontból is: az emberek hamarabb kárognak, mint dicsérnek, ergo ha valakinek valami baja lett az oltás után, akkor 100%-ig meg van győződve róla, hogy az az oltás miatt volt, és minden létező felületen szétterjeszti (gondolom érthető, hogy ezekből nem lehet reális összképet kapni). Másik szempont: vegyünk egy példát - XY másodfokú elhízott 30 éves férfi, asztmával és magas vérnyomással. Beadatja az oltást, majd 2 hétre rá infarktust kap. XY-nak és a családi, társasági körének az első dolga lesz világgá kürtölni, hogy az oltás infarktust okoz, természetesen a háttérinfókról nem tájékoztatnak, plusz ugye az oltásnak nagy valószínűséggel nincs is semmi köze a bekövetkezett bajhoz.

Másik részről pedig, meg lehet nézni, milyen az általános egészségügyi állapota a magyar embereknek, meg lehet nézni, hogy mit művel a vírus, milyen következményeket von maga után az egyének életében és egészségi állapotában, és meg lehet nézni, hogy az oltás után hány embernek lett baja, és akiknek baja lett tőle (és tényleg tőle), annak milyen egyeb betegségei voltak.

De röhej az is, hogy az emberek konkrétan sz@rnak bele az egészségükbe, aztán egy oltástól várják a csodát, majd ha beleesnek abba a kis százalékba, akiknek problémát okoz, mindjárt mindenki más a hibás, csak ők nem.

Na ezért tök felesleges és értelmetlen a kérdés, és tudom, hogy még vagy 1000 ilyen fog létrejönni, de már tényleg nagyon unalmas.

Lehet lepontozni, lehet kötözködni, nem érdekel.

2021. júl. 4. 21:39
 19/37 A kérdező kommentje:

#18! Egyetlen kérdésre se kötelező válaszolni, ha nem tetszik, bátran lapozz tovább. Egyébként, ha itt lejjebb görgetsz, láthatod a hasonló kérdéseket, aminek száma pontosan nulla, szóval nem igazán értem, miről beszélsz.

Egyébként ugyanez megy a másik oldalon, amikor itt riogatnak, hogy hány fiatal makkegészséges ismerősük halt meg covidban. Aztán, ha jobban megnéznénk kiderülne, hogy nagyon messze volt az egészségestől. Saját környezetemből is tudnék rá példát, de nem akarom a saját kérdésemet elvinni, mivel nem ez a téma.

"ha valakinek valami baja lett az oltás után, akkor 100%-ig meg van győződve róla, hogy az oltás miatt volt, és minden létező felületen szétterjeszti..." Ezt nem tudom, mikor hallucináltad, de itt egyelőre egyetlen ember írta, hogy baja lett és hozzá is tette, hogy nem biztos, hogy attól.(Tudom, biztos ő is hazudik🙄) Szóval nem tudom, máshol mit látsz, de itt csak te ferdítesz, nem is kicsit.

2021. júl. 4. 21:58
 20/37 anonim ***** válasza:
60%

"XY másodfokú elhízott 30 éves férfi, asztmával és magas vérnyomással. Beadatja az oltást, majd 2 hétre rá infarktust kap. XY-nak és a családi, társasági körének az első dolga lesz világgá kürtölni, hogy az oltás infarktust okoz"

Akkor ez is olyan mint a koronavírus, nem? Ne legyen már kettős mérce. :D

2021. júl. 4. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!