Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az alacsony növésnek lehet az...

Az alacsony növésnek lehet az az oka, hogy nincs rendben a hormonháztartásom?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, emiatt fel borult a hormonháztartásom, nem termeli rrndesen a hormonakat, emiatt folyamatosan hízom, és a családomhoz képest nagyon alacsony vagyok, mindenk iaz egész családban kb 180 centi magas, de úgy mindenki, anyám, apám, tesóm a felnőtt unokatesóim, a magyszüleim is kb akkorák voltak, amikor fiatalok voltak.

A túlsúly miatt inzukin rezisztens vagyok, a hornonhiány miatt mensim sincs.

18/l

2021. júl. 4. 14:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Jársz endokrinológushoz?
2021. júl. 4. 14:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Tavaly a vírus helyzet előtt voltam, gyerek orvos volt, és valószínűleg már le akart passzolni már.
2021. júl. 4. 16:18
 3/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehetséges, ha növekedési hormon problémáid voltak, vagy vannak.
2021. júl. 4. 16:32
 4/16 anonim ***** válasza:

2: hát akkor keressetek egy jó endokrinológust, és neki tedd fel a kérdést!

Nem gondolod, hogy a laborértékeid ismerete nélkül bárki laikus itt meg tudja neked mondani, hogy mi a bajod, vagy miért vagy alacsony....!

2021. júl. 4. 16:34
 5/16 A kérdező kommentje:

Tudom mi bajom van, túlsúlyos vagyok, ami nagáv hozta az inzulin rezisztenciát és a hormonháztartásom teljesen felborult, meg a pajzsnirigyemmel isbgondok vannak, alulműködik.

Én csak az kérdezem, hogy vanank ezek a problémáim és a hormonháztartás teljesen fel van borulva, ez okozhatja e azt, hogy alacsony vagyok a rokonaimhoz kèpest.

2021. júl. 4. 17:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy ide orvosok járnak?? Ne legy már naiv!
2021. júl. 4. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Szedsz hormonpótlást az alulműködésedre? Tartod a dietát az IR -re...!?
2021. júl. 4. 17:56
 8/16 A kérdező kommentje:

Amikor az inzulin rezisztencia kiderült, meg a pajzsmirigy alulműködés, kaptam gyógyszert, ami segítségével fogytam és javultak az értékeim, majd azt mondták nem kell szednem tovább, és amit leadtam visszahíztam. Egy csomó diétát kipróbáltam, de mindig visszahíztam amit sikerült leadnom.

Két éve volt amikor szedtem a tablettákat, majd mivel visszaszedtem ami lement, visszamenrünk az orvoshoz aki azt mondta elkezdi a kezelést, majd ez abbamaradt mert a következő héten volt a lezárár a vírus miatt, majd amikornlehett volna menni, akkor meg nem akart fogadni, meg folyton a dietetikushoz küldött, aki ugyanazt mondja el minden alkalommal, amit már kívülről fújok, és akkor még csak 17 voltam, de az a nő már nem akart foglalkozni velem. Meg mivel a hormonjaim nem rendesen működnek, több a frrfi hormonom, mint a női, ezért erősen szőrösörik az arcom, és azt mondta ez familiáris, holott anyámnak az arcán nincs ilyen...

2021. júl. 4. 19:38
 9/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor ehhez nincs köze szerintem, de erre csak szakorvos tud neked választ adni..
2021. júl. 4. 19:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Húha.... alulműködés eseten élethosszig tart a gyógyszerszedés! Ki mondta h hagyd abba?
2021. júl. 4. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!